A Miramax megszerezte a Halloween horrorfranchise televíziós jogait, amelyek korábban a Trancas International Filmshez tartoztak. 

A hírek szerint egy olyan univerzum létrehozását tervezik, amely a filmeket és a televíziót is magában foglalja, de bővebb információk egyelőre nem láttak napvilágot. 

A Trancas nemrégiben a Miramax és a Blumhouse számára készítette el a nagy sikert arató Halloween-filmtrilógiát David Gordon Green rendezésében. 

Marc Helwig, a Miramax munkatársa izgatottságának adott hangot, hogy a Halloweent a televízióba hozzák, és a rajongók új generációját érjék el.

A franchise legutóbbi filmje, a A Halloween véget ér jelenleg a SkyShowtime-on és a Telekom TVGO-n streamlehető. Ha lemaradtál volna róla vagy újra megnéznéd, a film mafabos adatlapjáról rögtön el is indíthatod az adott szolgáltató logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a két streamingplatform valamelyikére.

horror | thriller

SkyShowtime (2023.06.10.)

Négy évvel a Gyilkos Halloween eseményei után Laurie most az unokájával, Allysonnal él, és épp befejezni készül a memoárját. Michael Myers mostanában nem volt a környéken.... több»