Még több szex a Netflixen: Tovább hergeli a nézőket az erotikus sorozat

A 2021-ben megjelent Vágyak/Valóság hatalmas nézettséget produkált, ugyanakkor ez volt az a sorozat, amely nem kis ellenszenvet váltott ki a Netflix előfizetői körében.

2023.02.07   olvasottság: 219608x   szerző: csd  

A sreamingszolgáltató most beígérte a második évadot, és bár egyelőre nagyon kevés hivatalos információ látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a rövid teaser mindenesetre igencsak “beszédesre” sikerült.

BB Easton 44 fejezet 4 férfiról című könyvének adaptációja, amely Billie Connelly, egy kétgyermekes házas anya történetét követi, aki megpróbál újra kapcsolatba kerülni azzal az érzékiséggel, amelyet évekkel ezelőtt elveszített.

Noha Billie élettársa, Cooper problémamentes életet biztosított számukra, volt barátja, Brad váratlan felbukkanása arra készteti a nőt, hogy az egész életét újragondolja egy kicsit.

A második évad cselekménye a tervek szerint egyébként ott folytatódik, ahol a történet félbeszakadt. Billie, Cooper és Brad szerelmi háromszöge még szenvedélyesebbé válik, mindeközben Cooper egy házasságon kívüli kapcsolatról is fantáziálni kezd, ám egyelőre kérdés, hogy mit szólnak majd ehhez a többiek.

A Vágyak/Valóság több héten keresztül a Netflix egyik legnézettebb produkciójának számított, alig három hónappal az első évad megjelenése után pedig a platform bejelentette, hogy “megújul” a széria, noha annak minőségéről alaposan megoszlanak a vélemények.

A Rotten Tomatoes portálon mindössze 21 százalékos értékelést kapott mindeddig a produkció, itthon azonban a mafabos értékelések alapján a nézők elnézőbbek voltak. A második évad a tervek szerint március másodikán lesz elérhető.

Billie új kihívásokkal és új vágyakkal néz szembe, miközben azt az életet hajszolja, amit elképzelt magának. De vajon képes lesz-e mindezt megkapni? több»