Megan Fox extrém szexi új fotósorozatáról beszél mindenki az Instragramon, és az új filmje is előzetest kapott (képek)

Az utóbbi időszakban egyre gyakrabban hallani Megan Foxról. A színésznő legutóbb az MTV Video Music Awards-on “kápráztatott” el mindenkit lenge öltözékével, ezúttal pedig egy igencsak pikáns fotósorozat látott napvilágot.

Megan Fox a SKIMS fehérnemű márka legújabb kollekcióját reklámozza Kourtney Kardashiannal közösen, mondani se kell, hogy ezek a fotók már-már a korhatáros besorolást súrolják, ettől függetlenül persze rendkívül ízléses képekről beszélhetünk, amelyek nem kis népszerűségnek örvendenek jelenleg a közösségi médiában.

A színésznő persze szakmai téren is igencsak mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, hiszen idén nyáron jelent meg két új filmje, a Till Death és a Midnight in the Switchgrass, legutóbb pedig frissen landolt a Night Teeth előzetese is, amely a Netflix műsorkínálatában lesz elérhető októbertől 20-tól. Nemrégiben arról is beszámoltunk, hogy Fox szerepet vállalt a készülő Johnny & Clyde című filmben, amely a klasszikus Bonnie és Clyde homoszexuális változata. 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKIMS (@skims) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKIMS (@skims) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés

akció | dráma | horror | krimi | thriller

Egy fiatal sofőr két fiatal nőt szállít különböző bulikra. Viszont a hölgyek nem azok, akiknek mondják magukat, és a férfi nemsokára az életéért vív küzdelmet. több»