2021.09.23   olvasottság: 97140x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Az utóbbi időszakban egyre gyakrabban hallani Megan Foxról. A színésznő legutóbb az MTV Video Music Awards-on “kápráztatott” el mindenkit lenge öltözékével, ezúttal pedig egy igencsak pikáns fotósorozat látott napvilágot.

Megan Fox extrém szexi új fotósorozatáról beszél mindenki az Instragramon, és az új filmje is előzetest kapott (képek)

Megan Fox a SKIMS fehérnemű márka legújabb kollekcióját reklámozza Kourtney Kardashiannal közösen, mondani se kell, hogy ezek a fotók már-már a korhatáros besorolást súrolják, ettől függetlenül persze rendkívül ízléses képekről beszélhetünk, amelyek nem kis népszerűségnek örvendenek jelenleg a közösségi médiában.

A színésznő persze szakmai téren is igencsak mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, hiszen idén nyáron jelent meg két új filmje, a Till Death és a Midnight in the Switchgrass, legutóbb pedig frissen landolt a Night Teeth előzetese is, amely a Netflix műsorkínálatában lesz elérhető októbertől 20-tól. Nemrégiben arról is beszámoltunk, hogy Fox szerepet vállalt a készülő Johnny & Clyde című filmben, amely a klasszikus Bonnie és Clyde homoszexuális változata. 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKIMS (@skims) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKIMS (@skims) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés

akció | dráma | horror | krimi | thriller

Egy fiatal sofőr két fiatal nőt szállít különböző bulikra. Viszont a hölgyek nem azok, akiknek mondják magukat, és a férfi nemsokára az életéért vív küzdelmet. több»