Megérkezett a Wonder Woman 1984 magyar filmelőzetese

Friss előzetest kapott a Wonder Woman 1984 című akció-fantasy. 

Magyar nyelvű előzetest kapott Patty Jenkins (Wonder Woman) új, hamarosan a hazai mozikba is megérkező filmje, melyben végre mozgásban is láthatjuk a film főgonoszát, Gepárdot.

A történet szerint a hidegháború feszültségtől terhes, az atomháború rémképével átitatott korszakában Európa hősökre vár. Wonder Womanben (Gal Gadot) is felébred a tenniakarás, elszántan veszi fel a harcot a világra leselkedő veszedelemmel.
Csakhogy ezúttal két félelmetes ellenséggel is szembe kell szállnia. Cheetah (Kristen Wiig) és Maxwell Lord (Pedro Pascal) jelentette fenyegetés minden korábbinál nagyobb feladatot ró Wonder Womanre, akinek a végső győzelem érdekében komoly áldozatokat kell meghoznia, miközben rejtélyes körülmények között feltűnik szerelme, Steve Trevor (Chris Pine) is.   
Az óriási sikert aratott, több mint 800 millió dolláros összbevételt produkáló 2017-es Wondar Woman folytatásában ismét egy erős női szuperhős méretteti meg magát az igazság nevében, ezúttal a nyolcvanas évek Amerikájában és Európájában.  

Patty Jenkins, Dave Callaham, Geoff Johns és William M. Marston forgatókönyve alapján készülő szuperhős adaptáció főbb szerepeit Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Kristen Wiig, Connie Nielsen, Pedro Pascal és Gabriella Wilde játszák, a hazai premier október 1-én várható. 

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | fantasy | kaland

A hidegháború feszültségtől terhes, az atomháború rémképével átitatott korszakában Európa hősökre vár. Wonder Womanben (Gal Gadot) is felébred a tenniakarás, elszántan... több»