Kevin Hart csütörtökön jelentette be a hírt, hogy édesapja, Henry Witherspoon 73 éves korában elhunyt.

A színész és humorista az Instagramon tisztelgett elhunyt édesapja előtt azzal, hogy megosztott néhány közös fotót, illetve megemlítette édesanyját, Nancyt is, aki 2007-ben távozott el.

“Szeretlek, apa. Elmentél, de soha nem felejtünk el. Öleld meg anyát helyettem is” - írja Hart a fotók melletti bejegyzésben.

Henry halálának okait nem közölték a nyilvánossággal, az viszont tudható volt, hogy a férfi egészségi állapota alaposan megrendült az elmúlt években. 

Hart apjával való kapcsolata nem mindig volt zökkenőmentes, a színész a 2017-ben megjelent I Can't Make This Up című kötetében írt arról, hogy édesapja kimaradt a gyerekkorából, mivel a drogokkal való kapcsolata miatt gyakran került börtönbe.

A People magazinnak adott interjújában Hart elmondta, hogyan bocsátott meg apjának, amiért nem volt nagy része az életének. “Ő az apám, szóval nem számít, mi történik, ez nem fog változni. Függetlenül a neveltetésemtől és attól, hogy hogyan neveltek fel, és hogy milyen gyakran volt az életemben, ő az apám” - mondta a színész.