A Fear the Walking Dead hamarosan debütál az AMC-n!

Bár még továbbra sem kapott hivatalos premierdátumot, legkésőbb nyár végén elindul a rendkívül népszerű The Walking Dead című sorozat spin-offja, mely végre megkapta első poszterét is.

A spin-off első évada, csakúgy, mint a The Walking Dead-é mindössze 6 részes lesz, de a második évadtól minden bizonnyal növekszik majd az epizódszám.

A széria mögött a szakma olyan nagyágyúi állnak, mint az anyasorozatot is készítő és a sorozat alapjául szolgáló képregényt szerző Robert Kirkman vagy a Kemény motorosok írója és showrunnere, Dave Erickson.

A Fear the Walking Dead történetet nem sokkal zombi járvány kitörése előtt kezdődik Georgia államban és Los Angelesben, vagyis a Walking Deadhez képest épp az ország ellenkező felén. Mint kiderült, a sorozatnak semmi köze nem lesz a képregényhez

A történt főszereplője egy latino családapa, akit Cliff Curtis alakít majd, de mellette olyan színészek is szerepet kaptak, mint Frank Dillane (Harry Potter és a félvér herceg) vagy Alycia Debnam Carey (A visszatérők).