Már a mozikban az X-Men: Sötét Főnix, amelyet már most alaposan szétszedtek a kritikusok. A filmmel kapcsolatban még így is felmerül egy nagy kérdés: vajon hová lett a történetből Rozsomák?

Noha Hugh Jackman már végleg fogasra akasztotta a vaskarmokat, hiszen a 2017-es Logan pontot tett az X-Men franchise egyik legismertebb karakterének történetére, jogos lenne azonban a felvetés, ha azt gondolnánk, ezért is nem tért vissza Farkas és vele együtt a színész a Sötét Főnixben.

A rendező, Simon Kinberg a Rolling Stone magazinnak adott interjújában azonban elárulta, valójában egy nagyon egyszerű oka van mindennek. „Ha valaki ismeri Sötét Főnix történetét, az tudja, hogy szinte elkerülhetetlen lenne, hogy ez valahol ne egy love story alakuljon ki Logan és Jean között. És bár Hugh Jackman remek formában van, azt gondolom, hogy Sophie Turnerrel egy ilyen történetben együtt nem mutattak volna túl ízlésesen a korkülönbség miatt” – nyilatkozta a rendező.

Bár arra nincs kilátás, hogy Hugh Jackman valaha még visszatér Rozsomákként, az még viszont előfordulhat, hogy más színészt láthassanak a nézők a karakter szerepében. A Sötét Főnix mától pedig a hazai mozikban is megtekinthető, így a nézők is meggyőződhetnek végre arról, mennyire is van igazuk a kritikusoknak.