Megrendezte saját rasszista és homofób támadását, 3 év börtön várhat Jussie Smollettre

Az Empire egykori színészét, Jussie Smollettet bűnösnek találták abban, hogy 2019 januárjában megrendezte saját rasszista és homofób támadását.

Az Empire sztárját, Jussie Smollettet elítélték a chicagói bíróságon, amiért megrendezte a saját bántalmazását. A színészre akár három év börtönbüntetés is várhat.

2019 januárjában Jussie Smollett azt állította, hogy két Trump-párti férfi rasszista és homofób idítékkal támadta meg. A férfiakkal állítása szerint sorozat forgatásán találkozott Chicago utcáin.

Alig egy hónappal később azonban a rendőrség kiderítette, hogy a színész megrendezte a támadást, sőt, összesen 3500 dollárt fizetett a "támadóinak". Ezt követően vádolták meg hamis tanúzással, de óvadék ellenében szabadlábra helyezték. A színészt 5. évad végén elbocsátották a sorozatából.

Jussie Smollett ügyvédje az ítélet után azt mondta, hogy a védence fellebbezni kíván a döntés ellen, és 100%-ig biztos benne, hogy megnyerik az ügyet.

Jussie Smollett a tárgyaláson továbbra is kitartott amellett, hogy a támadás valódi volt.

88 Empire  (2015)

dráma | zenés

Lucious Lyon a hip-hop koronázatlan királya. A hihetetlenül tehetséges művész az utcáról küzdötte fel magát az Empire Entertainment nevű cégbirodalom élére, és azóta sem... több»