Paolo Sorrentino már a következő projektjére készül, amelyhez legújabban Gary Oldman is csatlakozott.

A jelenleg Parthenope munkacím alatt készülő produkciót Nápolyban forgatják majd. A görög mitológiában Parthenope,, egy szirén volt, aki miután nem tudta elcsábítani Odüsszeuszt az énekével, a tengerbe vetette magát és megfulladt. Holttestét egy sziklára mosta a víz, amelyen megalapult Nápoly. Bár a film szinopszisáról egyelőre keveset tudni, mindössze annyit, hogy a történet középpontjában egy nő áll, aki szülővárosa nevét viseli.

Sorrentino tizedik nagyjátékfilmjének főszerepeiben Stefania Sandrelli, Silvio Orlando, Luisa Ranieri, Biagio Izzo, Isabella Ferrari és Brando Improta lesznek láthatók. A film olasz-francia koprodukcióban készül. Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot az előkészületekkel kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról.

Gary Oldman egyébként legutóbb az idén megjelent Oppenheimerben volt látható, amelyben Harry Trumant, az Egyesült Államok elnökét alakította, a film jelenleg is megtekinthető a hazai mozikban.

77 Oppenheimer  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

SkyShowtime (2024.03.21.)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»