Melyik filmet néznéd meg? Válassz, és NYERJ páros mozijegyet!!

Írd meg nekünk, melyik filmet szeretnéd megnézni, és mi megajándékozunk egy páros mozijeggyel!

Új játékkal jelentkezünk, hogy biztos ne maradj le a moziélményről.

Ocean's 8? Túl szexi lány? Felesz vagy mersz? Nem lesz könnyű választás, de csak rajtad áll! A páros mozijegyet a három sikervárományos valamelyikére ellenben mi biztosítjuk.

Nincs más dolgod, mint ide kattintva a játékot meghirdető Facebook posztban megírni, hogy melyik filmet szeretnéd megnézni, és automatikusan bekerülsz a sorsolásba. Egyszerűbb már nem is lehetne!

Ha még nem döntöttél, nézd meg mindhárom film előzetesét idelent, melyek biztosan meghozzák a kedved egy jó kis mozizáshoz.

A játék határideje június 24. 20:00 óra. A nyertest másnap délben hirdetjük ki a játékot meghirdető Facebook-bejegyzésben!

Sok sikert kívánunk!

#3

66 Túl szexi lány  (2018)

(32) (8)

romantikus | vígjáték

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos... több»

#2

60 Felelsz vagy mersz  (2018)

(36) (12)

horror | thriller

A Blumhouse Productions (Boldog halálnapot, Tűnj el!, Széttörve) új thrillerében egy ártatlannak induló “felelsz vagy mersz” játék halálosra fordul, amikor valaki – vagy... több»

#1

akció | krimi | thriller | vígjáték

HBO Max

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és... több»