Donna D'Errico nosztalgiázott egy kicsit a napokban.

Az 55. életévét betöltő színésznő ismét pikáns fotókkal lepte meg a rajongóit, egyúttal pedig felidézte a Baywatchban töltött napjait azzal, hogy a sorozatban látható már-már ikonikusnak mondható fürdőruciban pózolt. Ez persze csupán féligazság, hiszen D'Errico nem öltöttel fel teljesen az úszódresszt, így villantott is egy kicsit a bájaiból.

A színésznő egyébként egész hónapban a születésnapját ünnepli, így ennek apropóján korábban már több fotóval is meglepte a követőit. “És még mindig nemzeti Donna D'Errico születésnapi hónapja van. Itt vagyok én, ahogy ma mindkettő tiszteletére Barbie-rózsaszínben ülök és tudatom veletek, hogy a születésnapomon tortát fogok posztolni” - írta korábban D'Errico az Instagramon.

A színésznőt korábban több támadás is érte a közösségi médiában, sokan ugyanis úgy gondolták, hogy D'Errico túl idős már ahhoz, hogy erotikus tartalmú képeket töltsön fel magáról. A színésznő csupán annyit válaszolt ezekre a támadásokra, hogy egyszerűen imádja, ha rajonganak érte a férfiak.