Mi ez a gyomorforgató új sorozat, ami hasít a magyar Netflixen?

Ismét új kedvence vagy a hazai netflixelőknek, akik rákattantak a legnagyobb streaming szolgáltató legújabb sorozatára. Ám ezúttal valami olyasmiről van szó, amely joggal pályázhat a legocsmányabb sorozat címére.

A cseresznye vadiúj íze címadás már önmagában is elég sokat sejtető. A sztori első hallásra teljesen hétköznapinak tűnhet. Egy fiatal, feltörekvő rendezőnő Hollywoodba érkezik valamikor a ’90-es évek elején. Természetesen az a célja, hogy a legnagyobbak közé kerüljön, ám Los Angelesben a szex, a varázslat és kiscicák fura labirintusában találja magát. A filmiparban a siker hajszolásában minden eszköz megengedett. Amikor egy producer segítség címén inkább csak kihasználni próbálja, hősünk elzavarja, de ezzel a karrierjét is taccsra vágja. Hogy bosszút álljon, egy helyi boszorkányhoz fordul, hogy az átkozza meg. De ettől csak minden még rosszabbra fordul.

Aki ismeri a sorozatot író Nick Antosca munkásságát, az pontosan tudhatja, hogy itt mire számítson. Igazi gyomorforgató ocsmányságra, hiszen a sorozat számára lényegében semmi sem tabu és bármit kendőzetlenül a néző arcába tol. A főhős által felöklendezett kismacskák csak a kezdet…

És a jelek szerint erre van is kereslet, mivel A cseresznye vadiúj íze máris felkerült a nézettségi toplistára. Jelenleg még csak a tízedik helyen tanyázik, de nem kizárt, hogy a következő napokban ennél magasabbra is felkapaszkodik majd.

dráma | horror | misztikus | thriller

Lisa Nova egy feltörekvő filmrendező a 90-es évek Los Angelesében. Elhatározza, hogy furcsa utazásra indul egy természetfeletti bosszú útján, ami rémálomba torkollik. több»