Először a Szellemirtók. Aztán az Ocean's 8 - Az évszázad átverése - és most a Mi kell a férfinak?. Hollywoodban épp az a metódus dívik, hogy népszerű filmek remake-jeit egy kis csavarral készítik el, és ez nem más, mint a férfi-női karakterek felcserélése.

A Mi kell a nőnek? bemutatásakor egy igen sikeres és kedvelt romantikus komédiába csomagolva mutatta meg azt, amikor egy kicsit soviniszta, megrögzött nőcsábász egy baleset folytán elkezdi hallani a nők gondolatait – és igencsak rácsodálkozik arra, hogy ez mennyire üt elé attól, amit ő gondolt róluk. A Mel Gibson alakította Nick újonnan szerzett képességét viszont arra szeretné felhasználni, hogy megszabaduljon új főnökétől, akit Helen Hunt játszik. Mivel a film romantikus komédia, ezért természetesen a férfi végül beleszeret a nőbe és viszont.

A What Men Want azzal ad a történetnek egy új megközelítést, hogy egy nő kapja meg ezt a tehetséget, aki ráadásul amúgy is egy férfiak által dominált világban szeretne helyt állni, és nagyon elege van abból, hogy nem igazán veszik komolyan. A film Taraji P. Henson főszereplésével készült, aki a produkcióban minden komikai tehetségét és eszközét bevetheti, hogy sikerre vigye a filmet.

Az viszont már most biztos, hogy az internet népének egy része felháborodik vagy fellázad majd a film kapcsán, bírálván azt, hogy miért lenne szüksége egy nőnek a sikerhez ahhoz, hogy hallja a férfiak gondolatait – vagy miért kéne férfiak válaszait ellopni olyan kérdések megválaszolásához, amire a nők is képesek. Vagy csak úgy összességében: miért kell elkészteni egy olyan filmet, amiben a genderek kérdését ilyen egyértelműen és elvágólag elválasztják egymástól.

Ennek ellenére a film azt első előzetes alapján erősnek ígérkezik, tömve a modern, romantikus komédiák minden eszközével: