Michael J. Fox, Jennifer Lopez, Tom Hanks...: Az 5 legjobb új film, amit ezen a héten nézhetsz (mozi és streaming)

Megszokhattátok már, hogy igyekszünk megkönnyíteni az életeteket néhány film- vagy sorozatajánlóval. Szerencsére akkora a dömping ezekből, hogy néha nehéz megtalálni azt, amire tényleg érdemes lehet időt fordítani. Most is ebben próbálunk nektek segíteni, mutatunk öt filmet, amit ettől a héttől nézhettek meg a mozikban vagy épp otthon, a kanapén ülve. A listán romantikus vígjáték, Tom Hanks legújabb filmje, életrajzi doku és sci-fi is szerepel.

#5

49 Kráter  (2022)

(6) (1)

családi | dráma | horror | kaland | romantikus | sci-fi

Disney+

Apja halála után egy holdi bányászkolónián felnövő fiú négy legjobb barátjával együtt egy legendás kráter felfedezésére indul, mielőtt végleg áthelyezik egy másik... több»

A Kráter története 2257-ben játszódik, amikorra az emberiség nem csak a Holdat, de több más bolygót is meghódított már és kisebb-nagyobb kolóniákat alakított ki rajtuk. A Holdon főleg bányászással lehet elütni az időt, így Caleb apja is ebből tartja el magát és fiát. Ám egy nap Caleb apja meghal, az alig tinédzser fiú pedig árván marad. Hamarosan elviszik a Holdról, hogy egy távoli bolygón helyezzék el még távolabbi rokonoknál. Caleb az indulás előtt még egy utolsó kalandot szeretne legjobb barátaival, Addisonnal, Dylannel, Borney-val és Marcusszal. Az apja régebben mesélt neki egy a kolóniától távol eső titokzatos kráterről. Ezt szeretnék meglátogatni és kideríteni, mitől is olyan titokzatos. Május 12-től a Disney+-on.
#4

dokumentum | életrajzi

Apple TV+

A film a népszerű színész és szószóló Michael J. Fox életét követi nyomon, feltárva személyes és szakmai győzelmeit és megpróbáltatásait, valamint azt, hogy mi történik,... több»

A film a népszerű színész és szószóló Michael J. Fox életét követi nyomon, feltárva személyes és szakmai győzelmeit és megpróbáltatásait, valamint azt, hogy mi történik, ha egy gyógyíthatatlan optimista szembeszáll egy gyógyíthatatlan betegséggel. Május 12-től az AppleTV+-on.
#3

62 Anya  (2023)

(16) (6)

akció | thriller

Netflix

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»

Jennifer Lopez mostanában ráment az akciófilmekre! Ezúttal egy veszedelmes bérgyilkost alakít, aki hivatása miatt elhagyta a saját gyermekét is. Ám egy nap kénytelen előbújni a rejtekéből, mert épp az ő lánya van veszélyben. Premier május 12-én a Netflixen.
#2

dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Otto (Tom Hanks) egy mogorva, magányosan élő özvegyember, akinek határozott elvei vannak, szigorú rutinja, és persze nagy szája. A férfi, amikor csak teheti, megnehezíti a... több»

Otto a lakópark réme. Sosem unja meg a szabálytalanul pisiltető kutyasétáltatók, a rossz helyen parkoló postások és biciklijével súlyos kihágásokra vetemedő lapkihordók leckéztetését. De a szomszédjába költözik egy Dél-Amerikából érkezett család, amelyik kicsit másképpen áll hozzá az élethez. Kicsit hangosabbak. Kicsit szabálytalanabbak. Kicsit közvetlenebbek. És hiába próbálja Otto meggyőzni őket, hogy a lakópark minél több szabályra vágyik, ők inkább úgy gondolják, hogy a szeretet a lényeg. Még ha az egy kis ricsajjal is jár. Május 12-től a Telekom TVGO-n.
#1

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A várva várt folytatásban négy legjobb barátnő  úgy dönt, hogy a könyvklubjukkal Olaszországba utaznak egy izgalmas és szórakoztató lányos kirándulásra. Azonban váratlan... több»

A várva várt folytatásban a négy legjobb barátnő Olaszországba viszi könyvklubját, egy olyan bulis, csajos utazásra, amelyben eddig még sosem volt részük. Amikor az események elszabadulnak és féltve őrzött titkokról hull le a lepel, hősnőink nyugis vakációjából egy életre szóló országjáró kalandtúra kerekedik. Mától a mozikban.