Gőzerővel zajlanak az önálló Flash film munkálatai, nemrégiben pedig érkezett is néhány fotó a forgatásról, amelyen már maga Michael Keaton is felbukkant. A készítők semmit sem bíznak a véletlenre, a Keaton-féle Bruce Wayne ugyanis elképesztő csúcsverdát kap a sztoriban.

Legyen szó akár Christian Bale, akár Ben Affleck által alakított Bruce Wayne-ről, a dögös kocsik mindig is elengedhetetlen részét képezték a gothami “playboy” megjelenésében. Bale még egy Lamborghini Murciélago LP 640-et vezetett A sötét lovag trilógiában, Ben Affleck azonban egészen futurisztikus szekérre újított be Az Igazság Ligájában.

Nem lesz ez másként a Flash filmben sem, Keaton egy 2017-ben megjelent, 738 lóerős Mercedes-Maybach tanulmánymodellt vezet majd. Mondani se kell, hogy képtelenség levenni róla a tekintet, a csaknem 5,4 méter hosszú kocsiról fenti galériánkban találtok néhány fotót. Az autók szerelmesei alighanem már pusztán emiatt rákattannak majd a filmre!

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Sötét árnyak gyülekeznek, amelyek az emberiség számára is elhozhatják a végítéletet. Bruce Wayne egy szuperhősökből álló csapatot próbál összeállítani, akik az utolsó... több»