Michelle Yeoh alaposan helyeretette Jackie Chant a szexista nézetei miatt

Michelle Yeoh karrierje elején nem csak a filmvásznon volt kénytelen harcba szállni, így egy alkalommal Jackie Channel is sikerült összeakaszkodni.

A tavalyi évben megjelent Minden. Mindenhol. Mindenkor című filmben hatalmas szakmai elismerésre és népszerűségre szert tett Yeoh valójában a nyolcvanas és kilencvenes években alapozta meg filmes karrierjét a Vigyázat, (már megint) nyomozunk! és a Rendőrsztori 3-mal. Yeoh egy a Guardiannek adott korábbi interjúban azonban elmondta, hogy kezdetben semmi sem ment igazán gördülékenyen.

“Amikor elkezdtem a pályafutásomat még nem volt a segítségünkre a CGI. Igyekeztél megtenni mindent, amit kértek tőled” - mondta Yeoh épp a Rendőrsztori 3 kapcsán, amelyben maga hajtotta végre azt a jelenetet, amelyben egy motorral egy felugratott egy mozgó vonatra.

Habár ezzel a mutatvánnyal hatalmas elismerést szerzett magának a stábtagok között, nagyon úgy tűnik, hogy filmes partnerének, Jackie Chan egóját ez kissé “megkarcolta”. A színésznő elmondása szerint Jackie azt szerette volna, ha a továbbiakban nem vállal látványos jeleneteket. “Ha te csinálsz valamit, nekem egy másikat jobban kell csinálnom” - ezzel érvel a színész Yeoh elmondása szerint.

“Úgy gondolta, hogy a nőknek a konyhában van a helyük, nem az akciófilmekben. Amíg szét nem rúgtam a seggét!” - mondta a színésznő. A két sztár között viszont nem mérgesedett el a szakmai kapcsolat, mivel a későbbiekben más közös projektben is részt vettek, a The Graham Norton Show-ban pedig Yeoh elmondta, hogy a mai napig jó barátok.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Borzalmas fenyegetés készül eltörölni az összes, létező univerzumot. Látszólag semmi remény arra, hogy bárki is megmeneküljön, de talán még nincs minden veszve. A létet... több»