Az, hogy hollywoodi sztárok együtt vacsoráznak, a legkevésbé sem rendkívüli esemény. Az, hogy ezt meg is osztják a rajongóikkal a közösségi médiában, még kevésbé az. Az viszont már érdekesebb, amikor két sztár együtt pózol egy ilyen képen a szeretteivel, a rajongók mégsem miattuk, hanem egy apró, elsőre talán észre sem vehető részlet miatt őrülnek meg a fotóért.

Al Pacino, a gengszterfilmek egyik koronázatlan királya, a 81 éves színészlegenda hivatalos volt Julian Schnabel színész és festő legújabb kiállításának megnyitójára. Természetesen örömmel fogadta a meghívást és saját bevallása szerint egy nagyszerű estét tölthetett nagyszerű emberek társaságában.

Erről tett közzé egy fényképet az Instagramon, amelyen egy kisebb társaság tagjaként ül egy vacsoraasztalnál. A képen rajta kívül Juilan Schnabel és Jason Momoa is szerepel. Egy ilyen illusztris társaság máris témát adhat a rajongóknak, ám ezúttal nem ők voltak azok, akik miatt igazán felkapták ezt a képet a közösségi médiában.

Ha picit jobban megfigyeljük, Al Pacino előtt az asztalon van egy telefon. Ez eddig nem is olyan érdekes, viszont a telefonon van egy tok. Azon pedig Shrek vigyorog mindenféle pózokban. Ez az, amire rákattantak a rajongók: Al Pacino, a Keresztapa, a sebhelyes arcú, a színészlegenda mindemellett nagy Shrek-rajongó is. Ettől csak még jobban imádjuk.