A Stranger Things negyedik évadának egyik legérdekesebb karaktere nem Vecna, hanem Eddie Munson. A szerepjátékos kör vezére, akit a többség veszélyes különcnek tart, aki a lakókocsiparkban drogterjesztéssel próbál némi extra tőkére szert tenni. És aki egyetlen éjszaka alatt nyakig belekeveredik a Vecna elleni harcba is. Az őt alakító Joseph Quinn egy tehetséges brit színész, akinek csak hajszálon múlt, hogy egyáltalán beléphetett az Egyesült Államokba.

Erről Jimmy Fallon éjszakai beszélgetős műsorban mesélt. A sztori már csak azért is érdekes, mert a színész kifejezetten azért utazott az USA-ba, hogy ezen a beszélgetésen részt vegyen. Csakhogy a reptérre megérkezve nem ismerték fel és egy apró szobába vezették. Ott jó húsz percen keresztül várakoztatták, mire jött két tiszt, hogy kikérdezzék.

Megkérdezték tőle, hogy mit keres az államokban, erre azt felelte, hogy Jimmy Fallon műsorában lesz jelenése. A tiszt nem hitt neki, de ekkor a társa csak ennyit szólt „hagy békén Eddie-t!” Ezzel utalt arra, hogy ő felismerte, a színész játszotta Eddie Munsont a Stranger Thingsben. Erről fel is világosította a társát, aki ekkor kapcsolt.

A tiszt végül megkérdezte Joseph Quinnt, hogy visszatér-e az ötödik záró évadra, de a színész nem tudott erre biztos választ adni. A tiszt így azzal adta vissza neki az útlevelét, hogy „jobban teszed, ha igen.”

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»