Az már jó ideje tudható, hogy a Nincs idő meghalni lesz Daniel Craig számára az utolsó James Bond film. A színész végleg kiszáll a franchise-ból, ám a frissen megérkezett előzetes alapján az is felmerült, hogy a jól ismert karakter számára is akár az utolsó felvonás lehet a film.

A 25-ik James Bond film parádés szereposztást ígér, Craig mellett ugyanis Ana de ArmasLashana LynchNaomie HarrisLéa SeydouxBen WhishawJeffrey WrightRami Malek és Ralph Fiennes is szerephez jut. Persze a Nincs idő meghalni hivatalos szinopszisa továbbra sem ismert, annyi bizonyos, hogy őfelsége titkos ügynökének ezúttal is egy egész világot átszövő összeesküvést kell megoldani.

A film munkálatai nem igazán zajlottak zökkenőmentesen, Danny Boyle távozása után Cary Fukunaga foglalta el a rendezői széket, ráadásul maga Craig is egy alkalommal súlyosabban megsérült a forgatások alatt.

Az idei Super Bowl döntőn bemutatott legújabb előzetes azonban igazán ígéretes James Bond filmet ígér, és mintha egy epikus lezárásnak is szemtanúi lehetnek majd a nézők, amelyre persze már nem is kell sokat várni, hiszen a film április 2-án kerül majd a mozikba.