Vége felé közeledik a Trónok harca befejező évada, amely már most számtalan fordulatban bővelkedik, de a legutóbbi epizódban olyat mutattak az alkotók, amelyre alighanem sok rajongó nem számított.

Szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét, hogy cikkünk kulcsfontosságú spoilert tartalmazhat. Szóval, a nyolcadik évad harmadik epizódjában sor került a végső összecsapásra az élők és a holtak között. Deres védőinek, különösen hála Arya Starknak sikerült legyőzniük az Éjkirályt, mindez azonban korántsem jelenti azt, hogy a történet a végéhez érkezett, hiszen az igazán végső összecsapás Cerseivel még várat magára Királyvárnál.

Az Éjkirállyal vívott csata után érthető, hogy a hősök méltóan megünnepelték a győzelmet, néhány szemfüles néző, azonban kiszúrta, hogy mulatozás közepette valaki Daenerys asztalán felejtett egy Starbucksos poharat.

A sorozat alkotóira valóban nem vall ekkora figyelmetlenség, így kérdéses az is, csakugyan bakiról van-e szó, esetleg a hősök közül nem bírta már valaki a gyűrődést A hosszú éjszaka után. Mindenesetre mindez közel sem váltott ki felháborodást, mint inkább derültséget a nézők körében.