75 Venom  (2018)

A Pókember-franchise első spin-offjának új trailere volt a videomegosztó portálok slágere a napokban.

Néhány napja futott be a Sony égisze alatt készülő Venom második trailere, melyre többen voltak kíváncsiak, mint annak idején a Wonder Woman vagy a Doctor Strange előzetesére. Számokban kifejezve ez 64,3 millió megtekintést jelent mindössze 24 óra alatt, de mára már 125 millió lejátszás felett jár a kedvcsináló, írja a The Wrap.

Az előzetes sikeréhez persze az is kellett, hogy a korábbi trailerrel szemben ebben teljes pompájában láthatjuk a címszereplőt, illetve Tom Hardy átváltozását. Úgy tűnik, ezzel bevált a Sony stratégiája, ugyanis az első beharangozóban (amit nem is övezett túlságosan pozitív fogadtatás) még tűnt fel Venom, a kivárás pedig 72%-os nézettségnövekedés eredményezett a két előzetest között.

A Fizziology olyan közösségi portálokat figyelt, mint a Twitter, a Facebook, az Instagram, a Reddit, a Tumblr, a YouTube és a Sina Weibo. A blogokat és az említett szájtokat is egybeszámolva a pozitív tartalmú megjegyzések aránya 80% volt. Hasonló arányt produkált korábban a Hazatérés és az Ant-Man is, ha a Venom bevételei is tükrözni fogják az előbbi két film mutatóit, a Sonynak bőven lesz oka az elégedettségre.

A Ruben Fleischer rendezésében készül Venom főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Tom HardyWoody HarrelsonMichelle WilliamsRiz AhmedJenny SlateScott HazeReid Scott és Michelle Lee. A film október 4-től látható a hazai mozikban. A szóban forgó második előzetes magyar szinkronos változatát idelent találjátok.