Mindössze ennyit kellett tennie Will Smith-nek, hogy szupersztár váljon belőle?

Michael Bay a pörgős akciók és robbanások mellett szereti kiemelni filmjeiben azt, ha egy színész kiemelkedő testi adottságokkal rendelkezik. Nem volt ez másként annak idején a Bad boys forgatásán sem, amelyről a film egyik főszerepét alakító Will Smith mesélt egy friss interjú során.

Smith a The Tonight Show starring Jimmy Fallon későesti műsor vendége volt, amelyben elárulta, milyen kompromisszumokat volt kénytelen kötni a rendező vele az 1995-ös Bad Boys munkálatai során.

„Az egyik ikonikus jelenet során Michael azt szerette volna, ha félmeztelen vagyok. Nekem pedig szükségem volt ara, hogy rajtam legyen a pólóm, mire Michael azt mondta, ’Haver, sztárt csinálok belőled! Dobd csak le a felsőd!’” – mesélte Smith.

A póló mindenesetre maradt, Smith pedig elárulta, hogy a rendező számára a mai napig értethetetlen, miért is nem villantott egyet. Persze azt is fontos megjegyeznünk, hogy a Bad Boys Smi első egyik olyan filmje, amelyben lényegében főszerepet játszhatott, és amely igazi áttörést is hozott filmes karrierjében a Kaliforniába jöttem után.

Mindössze kettőt kell már csak aludni, hogy megérkezzen a hazai moziba is Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk, a film ugyanis január 16-tól lesz megtekinthető, addigi s érdemes ráhangolódni a film előzetesével és persze az első két résszel.