Hamarosan a mozikban a Mission: Impossible 6, melyhez befutott a legújabb előzetes. Akcióban ezúttal sem lesz hiány. 

A Mission: Impossible franchise leglátványosabb és legakciódúsabb része lesz a soron következő hatodik epizód. Az alább látható két és fél percben nincs megállás, és nagyjából erre számítunk a teljes filmtől is. 

A hivatalos szinopszis szerint  a legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős szövetségessel (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után… Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is csatlakoztak a szereplőgárdához, a rendezés pedig újfent Christopher McQuarrie érdeme.

A film rendezői székét  Christopher McQuarrie foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Tom CruiseJeremy RennerSimon PeggAlec BaldwinMichelle MonaghanRebecca FergusonHenry Cavill és Ving Rhames.

Mission: Impossible - Utóhatás augusztustól látható a hazai mozikban, a friss trailer idelent, a vadonatúj posztert pedig ide kattintva tudjátok megnézni.