Mission Impossible 8: Szóval ez lesz Tom Cruise karrierjének legőrültebb mutatványa

Noha egyelőre a Mission: Impossible 7 megjelenése is várat magára, Tom Cruise mindenesetre már most a nyolcadik rész előkészületein dolgozik.

Cruise-ról köztudott, hogy a forgatás során lehetőleg minden őrült és hajmeresztő jelenetet kaszkadőr nélkül szeret megcsinálni. A színész persze nem egy alkalommal komolyabban is megsérült egy-eyg felvétel során, ez azonban egy cseppet sem vette még el a kedvét attól, hogy minden Mission: Impossible filmnél vásárra vigye a bőrét.

Ahogy arról korábban már hallani lehetett, a Mission: Impossible hetedik részében Cruise egy motorkerékpárral ugrat majd le egy szikláról, a folytatásban azonban még ennél is meredekebb “mutatványra” készül.

A The Sun napilap fotósának sikerült lencsevégre kapnia színészt, amint egy repülőgéppel gyakorlatozik, a képek alapján pedig kivehető, hogy a Cruise a levegőben teljesen átfordul a géppel, majd elegánsan végre is hajtja a landolást.

Persze egyelőre csak találgatni lehet, mire is készül a Mission: Impossible 8 stábja, a film ugyanis a tervek szerint 2023. júliusában, míg a hetedik rész 2022. szeptemberében kerül majd a mozikba.