Mit nézzek: 4 kihagyhatatlan sorozat is jön a héten

Most, hogy túl vagyunk a húsvéti forgatagon, megettük az összes sonkát, tojást és megittuk az összes pál… szóval ideje újra felvenni a hétköznapi ritmust! Ami persze nem csak azt jelenti, hogy irány vissza a munkába, hanem azt is, hogy nézzünk szét a streaming platformok háza táján, milyen jóságokkal kényeztetnek minket ezen a héten! Mi most a sorozatokra koncentrálunk, ezek közül mutatunk nektek négy újdonságot a Netflix, az AppleTV+ és az Amazon Prime kínálatából. A négy sorozatból három vadonatúj, míg egy már az ötödik évadjához érkezett.

#4

43 Rögeszme  (2023)

(7) (2)

dráma | erotikus | misztikus | romantikus

Netflix

William beleszeret a menyébe, Annába, aki megpróbálja megtartani mindkét kapcsolatot, de az igazság mindig napvilágra kerül, és valakinek fájni fog. több»

A szexuálisan túlfűtött sorozat egy sebészről és a fia menyasszonyáról szól, akik egyre kevésbé tudnak ellenállni a másiknak. Egy ilyen viszony természetesen nem sok jót ígér a családon belül, de az sem mindegy, hogy a kapcsolatukon belül miként kezelik az egyre feszültebb helyzetet. Josephine Hart 1991-es regényének adaptációja április 13-án debütál a Netflixen.
#3

78 A floridai férfi  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Amikor egy volt zsaru visszatér hazájába, Floridába, hogy megtalálja egy maffiózó szökött barátnőjét, a gyors melóból vad odüsszeia lesz. több»

Egy volt zsaru, Mike eléggé lecsúszott és adóssághegyeket halmozott fel maga körül. Hogy valahogy kikecmeregjen szorult helyzetéből, hazaköltözik Floridába és elvállal egy rizikós melót: meg kell találnia egy helyi maffiavezér elszökött barátnőjét. Persze a nő nem akarja, hogy megtalálják, ráadásul Mike sem volt soha a legjobb nyomozó, így a dolgok hamar kisiklanak. Hogy miként alakulnak az események, azt április 13-án tudhatjuk meg a Netflixen.
#2

72 Az utolsó szavai  (2023)

(2)

thriller

Apple TV+

Egy nő váratlan kapcsolatot alakít ki 16 éves mostohalányával, miközben az igazságot keresi arról, miért tűnt el rejtélyes módon a férje. több»

Laura Dave regényének adaptációjában Hannah egy nap arra ébred, hogy egyébként teljesen átlagos életet élő férje nyomtalanul eltűnt. A rendőrség pedig azzal teszi még kétségbeejtőbbé a helyzetet, hogy közli, a férfi egyáltalán nem az volt, akinek ő addig hitte. Az egyetlen nyom, amin elindulhat a férfi előző kapcsolatából született kamasz lánya, akivel egyébként sem túl jó a viszonya. A Jennifer Garner főszereplésével készült sorozat április 14-én debütál az AppleTV+-on.
#1

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

A ötvenes évek Amerikájában egy átlagos háziasszony úgy dönt, hogy stand up komikus lesz. Miriam "Midge" Maisel egy eszes, szép és életteli zsidó lány, aki előtt egyenes pálya... több»

A 4. évad fináléjában a Carnegie Hallból kilépő Midge Maisel új erőre kapott, mindenre készen állt. A Gordon Ford Show havas hirdetőtáblája előtti kinyilatkoztatás után Midge éles eszével és éles nyelvével felfegyverkezve készen áll arra, hogy továbblépjen, és kiharcolja a sztárság felé vezető utat. Már nincs vesztenivalója. Az ötödik évad pontosan itt veszi fel a fonalat április 13-án az Amazon Prime-on.