Miután összecsaptunk: Már a mozikban a nagysikerű Miután folytatása

Már a hazai mozikban is látható Roger Kumble legújabb filmje, melynek premierje kapcsán cikkünkben mindent egy helyre gyűjtöttünk, amit érdemes tudnotok a Miután összecsaptunk-ról.

Tessa és Hardin különös kapcsolata válaszúthoz érkezik. A lány ráébred, hogy talán minden hiábavaló volt, és mégsem kellett volna a vonzalomnak engedve mindent feladnia. Egyértelműen vesztesként kerül ki a küzdelemből. Hardin továbbra sem tud semmit felmutatni, egyedül Tessa elvesztésétől kell tartania. Egy dolog biztos csupán, hogy a történtek után semmi sem lesz a régi.

Tessa úgy gondolta, hibáival együtt képes elfogadni Hardint, még a keménysége felett is szemet hunyt, de amikor újabb információk birtokába jut a fiú korábbi tetteiről és kapcsolatuk kialakulásának valódi körülményeiről, elbizonytalanodik. Már egyáltalán nem biztos benne, hogy valóban ismeri a fiút, az élete zavarossá válik, úgy érzi, becsapták. Szeretne mindent hátrahagyni, de nem tud szabadulni az együtt töltött idő emlékeitől. Ugyanakkor abban is biztos, hogy megunta a szószegést, és az előtte álló ígéretes jövőt sem szeretné veszni hagyni. Komolyan fontolóra veszi, hogy kilép a kapcsolatból.

A látszat ellenére Hardin is gyötrődik, talán most először érzi igazán, mekkora hibát követett el. Küzdeni akar a szerelmükért, de kétséges, hogy egy ember valaki vagy valami kedvéért tud-e teljesen szakítani régi énjével.

 A 2019-es nagy sikerű Miután az év egyik legnagyobb meglepetés sikerfilmje lett, 14 millió dolláros költségvetése mellé közel 70 milliós globális bevételt termelt. Alig egy évvel később pedig máris megérkezett a második rész, melyben tovább folytatódik Hardin (Hero Fiennes Tiffin) és Tessa (Josephine Langford) romantikus története. Anna Todd 2014-es bestseller adaptációja Roger Kumble rendezésében a Big Bang Media forgalmazásában már a magyarországi mozikban. 

Íme 9 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A film két szereplője, Charlie Webber és Louise Lombard is játszott a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot című sorozatban, bár közös jelenetük nem volt.
  • Az első részben Ken Scottot alakító Peter Gallagher nem tért vissza a folytatásban. A szerepét Rob Estes vette át.
  • Az első résszel ellentétben a Miután összecsaptunk R-korhatár (16-os karika) besorolást kapott az Egyesült Államokban. Magyarországon mind a két film '16 éven aluliak számára nem ajánlott' besorolással került a mozikba.
  • A Miután összecsaptunk forgatása 2019. augusztusában zajlott Atlantában, Georgia államban.
  • 2019 májusában erősítették meg hivatalosan, hogy elkészül a Miután folytatása.
  • Tessa és Harding szerepében Josephine Langford és Hero Fiennes-Tiffin is visszatért a folytatásra.
  • A film ugyanazon a napon, 2020. október 2-án került a mozikba és a VOD-szolgáltatók kínálatába az Egyesült Államokban.
  • A hazánkban is nagy sikerrel vetített 2019-es film, a Miután folytatása.
  • A Miután összecsaptunk Anna Todd azonos című 2014-es regényének adaptációja.

Hazai premierdátum: 2020.09.03.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

dráma | romantikus

Tessa és Hardin különös kapcsolata válaszúthoz érkezik. A lány ráébred, hogy talán minden hiábavaló volt, és mégsem kellett volna a vonzalomnak engedve mindent feladnia.... több»