Hihetetlen, milyen energia van még mindig Morgan Freemanben! A színészlegenda már 85 éves, de jelenleg is több filmes projekten dolgozik egyszerre. Sőt, egy sorozatra is futja az erejéből és idejéből. Nem is akármilyen sorozatról van szó. A Special Ops: Lioness idén debütálhat a Paramount+ csatornán.

A Lioness egy bűnügyi drámasorozat lesz, amely a CIA egy valós programját dolgozza fel. A történet egy fiatal tengerészgyalogosról, Cruz Manuelosról szól, akit a CIA beszervez egy fedett akcióra. A feladat, hogy összebarátkozzon egy fiatal nővel, aki egy terrorszervezet tagja. Ha sikerrel jár, belülről pusztíthatja el az egész szervezetet.

A sorozat nem akármilyen szereplőgárdával büszkélkedhet. Morgan Freeman Edwin Mullins amerikai külügyminisztert fogja alakítani. Mellett szerepel majd Zoe Saldana, aki a program vezetőjét játssza, valamint Nicole Kidman is, aki szintén egy CIA-vezetőt alakít majd. Cruz Manuelost Laysla De Oliveira fogja eljátszani.

Rajtuk kívül láthatjuk még kisebb-nagyobb szerepekben Martin Donovant, LaMonica Garrettet és Matt Geraldot is. A sorozat forgatókönyvét Taylor Sheridan írta, a rendezői széket pedig Anthony Byrne foglalta el. Zoe Saldana, Taylor Sheridan és Nicole Kidman produceri feladatokat is ellát.

Egyelőre nem tudni, hogy a Lioness mikor debütálhat a Paramount+ streaming szolgáltatónál, de a tervek szerint a premierre még idén sor fog kerülni.