92 Mátrix  (1999)

Azt ugye továbbra sem felejtette el senki sem, hogy idén karácsonykor érkezik a mozikba a Mátrix 4? Bár a rajongók okkal izgulnak a kultikus filmszéria legújabb folytatásának múlandósága miatt, a tesztvetítések úgy tűnik, hogy nagyon is mély nyomott hagytak a nézőkben.

Egy bizonyos David Manning egy rövid bejegyzésben osztotta meg gondolatait a Twitteren a negyedik résszel kapcsolatban, emberünk igyekezett nem elspoilerezni a sztorit, így meglehetősen halvány képet kapunk róla.

“Nagyon furcsa, nagyon meta, magával ragadó, meglepően vicces és nagyra törő alkotás” - írja Manning. A kultikus Mátrix trilógia a Wachowski testvérek elképzelései készült, a negyedik rész rendezői székét azonban egyedül Lana Wachowski foglalta el, így jó eséllyel teljesen az ő koncepcióját láthatjuk majd filmvásznon.

A produkció utómunkálatai jelenleg is zajlanak, Keanu Reeves mellett pedig Neil Patrick Harris, Carrie-Anne Moss, Priyanka Chopra, Jonathan Groff és Lambert Wilson lesznek láthatóak a főbb szerepekben.