2019.08.15   szerző: hp   hozzászólások: 0

Paul Feig ezúttal romantikus vígjátékkal jelentkezik a Trónok harca sztárjával, Emilia Clarke-kal a főszerepben. Megérkezett a Múlt karácsony első előzetese!

Múlt karácsony: Emilia Clarke a Koszorúslányok rendezőjének új vígjátékában domborít! (előzetes)

Megkapta első előzetesét a Koszorúslányok rendezőjének új filmje, a Múlt karácsony, mely még idén a hazai mozikban is megérkezik.

A film cselekménye Kate köré épül, aki csodával határos módon felépül egy súlyos betegségből, a gyógyulás pedig nagyban megváltoztatja az emberekhez, beleértve főnökéhez és családjához fűződő viszonyát. Miután egymás után hozza meg a rosszabbnál rosszabb döntéseket, megismerkedik egy férfival, Tommal, aki első pillantásra tökéletesnek tűnik, kérdéses persze, hogy mennyire hihet a látszatnak.

A film, melyet George Michael 'Last Christmas' című dala inspirált, főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Emma ThompsonEmilia ClarkeMichelle YeohDavid MumeniIngrid Oliver és Patti LuPone.

A Múlt karácsony november 7-től látható a magyarországi mozikban, az első, egyelőre eredeti nyelvű előzetest idelent mutatjuk.

NA Múlt karácsony  (2019)

romantikus | vígjáték

Kate egy fiatal nő, aki sorban hozza meg a rossz döntéseket. Milyen volt a legutóbbi randevúja? Elfogadott egy állást, így egy áruházban ő lett Télapó egyik manója.... több»