Nagy csokor fotó érkezett a Trónok harca új szezonjához

Messze még július közepe, de az első beharangozó előzetes után végre befutottak a hetedik évad jelenetfotói.

Tizenöt új képet hozott nyilvánosságra az HBO a Trónok harca július 16-án debütáló új szezonjához, melyeken az összes főbb karakter feltűnik. A fotók tanúsága alapján a hetedik évadban Tarly beleveti magát a tanulásba a Fellegvárban, Daenerys végre partot ér a Hét királyságban, Cersei és a fivére együtt irányítják Westerost, míg Jon Snow és Sansa megpróbálják szövetséggé kovácsolni észak népeit. Mindeközben Bran és Meera tovább folytatják majd útjuk a Fal felé, hogy elébe menjenek az egész birodalmat fenyegető veszélynek.

A Trónok harca utolsó előtt évada mindössze 7 epizódból áll majd, melyet jövő nyáron a 6 részes zárószezon követ majd. Időről időre felmerül az HBO-nál a lehetséges spin-off, illetve előzménysorozat lehetősége, és bár az utóbbi hónapokban meglehetősen keveset hallhattunk a dologról, a korábbi nyilatkozatok alapján egy jó szkriptre már igent mondanának a csatornánál. Mi örömmel tudnánk meg többet az Andalok eredetéről, de kíváncsiak lennék Robert lázadására is a Targaryen ház ellen, akárcsak az öt király háborújára.

Az új fotók közül idelent válogattunk, de ha mindre kíváncsiak vagytok, ide kattintva látogassatok el a sorozat adatlapjára.