Napokon belül a mozikban a Nicolas Cage főszereplésével  fantasy horrorkomédia, az Álmaid hőse, amelyben a világ egy egyetemi professzorról álmodik, akit Cage alakít.

Nicolas Cage, akinek szerepei önmagának eltúlzott verzióitól kezdve Drakuláig terjedtek, a kritikák alapján rendkívül erős alakítást nyújt ebben az egyedülálló filmben. A cselekmény Cage karaktere, Paul Matthews, egy főiskolai professzor körül bonatkozik ki, aki hirtelen világszerte álmok tárgyává válik, ami egyik napról a másikra hírességgé teszi őt.

A filmet az az A24 készítette, mely az elgondolkodtató és szokatlan narratíváiról ismert, és ezzel a prodkció is tökéletesen illeszkedik a korábbi években kiadott filmjeikhez. 

A Kristoffer Borgli által rendezett alkotás a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon pozitív igen kritikákat kapott, különösen a modern társadalom online celebség iránti megszállottságának szatírája és Cage komikus alakítása miatt.

Az Álmaid hőse, mely jelenleg is 91%-on áll a RottenTomatoes kritika aggregátor portálon, 2023. november 10-től látható a magyarországi mozikban. Kedvcsinálóként mutatjuk a film előzetesét idelent.

horror | vígjáték

Mi lenne, ha hirtelen mindenki felismerne az utcán? Ez az a helyzet, amelyben Paul (Nicolas Cage), egy biológiaprofesszor, aki meglehetősen hétköznapi családi életet élt. Most úgy... több»