2018.08.09   szerző: hp   hozzászólások: 0

Néhány nappal az első ízelítő képsorok után megérkezett az Oscar-díjas rendező új filmjének trailere.

Napszállta - Befutott Nemes Jeles László új filmjének teljes előzetese

Szeptemberben érkezik a mozikba a Saul fia Oscar-díjas rendezőjének új filmje, a Napszállta, mely hamarosan a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon fog debütálni, amivel kezdetét veszi a film hosszú fesztiválszezonja, melynek soron következő állomása a szintén A-listát, Torontóban megrendezésre kerülő filmes seregszemlén lesz.

A Napszállta története 1913-ban játszódik majd. Egy fiatal, árvaházban nevelkedett nő, Leiter Írisz munkát szeretne, azonban néhai szülei kapaszalonjában nem fogadják tárt karokkal. Írisz csakhamar tudomást szerez arról, hogy van egy bátyja, melyet követően elkezd kutatni családja múltja után, mely sokkal sötétebb, mint azt valaha képzelte volna.  

A film rendezői székét xNemes Jeles László foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Bárdos JuditVlad IvanovCzukor BalázsSusanne WuestUrs RechnFancsikai Péter és Marcin Czarnik.

A Napszállta szeptember 27-től látható a hazai mozikban.

66 Napszállta  (2018)

dráma

1913-ban járunk, a béke utolsó napjain. A gyerekkorában elárvult Leiter Írisz ekkor érkezik Budapestre, és felkeresi szülei régi kalapszalonját. Minden vágya ugyanis az, hogy a... több»