Csak szeptember végéig kell várni, hogy otthonról nézhessük az év egyik legnagyobb kritikai sikerét.

Dungeons and Dragons: Betyárbecsület, a Hasbro legendás társasjátéka alapján készült izgalmas kalandfilm szeptember 29-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.

Ebben a szórakoztató és akciódús kalandfilmben egy jóképű tolvaj és egy csapat nem mindennapi kalandor végrehajtja az évszázad rablását, hogy visszaszerezzenek egy elveszett ereklyét. Ám a dolgok veszélyes fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy olyan embereket is magukra haragítottak, akiket nem kellett volna.

A Paramount Pictures és az eOne közösen bemutatott filmjének főbbszereplői: Chris PineHugh GrantMichelle RodriguezSophia Lillis és Rege-Jean Page.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a Hasbro Dungeons & Dragons társasjátékának világát kelti életre. A filmet Jonathan Goldstein és John Francis Daley rendezte Chris McKay és Michael Gilio története alapján, a forgatókönyvet pedig Jonathan Goldstein, John Francis Daley és Michael Gilio írta. A film producerei: Jeremy Latcham, Brian Goldner és Nick Meyer. Gyártásvezetők: Denis L. Stewart, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Chris Pine, Zev Foreman és Greg Mooradian.

 A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusoktól jelenleg 91%-os értékelést és Certified Fresh-minősítést kapott, a nézők tetszési indexe pedig 93%.

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.09.29.)

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»