Nem lesz hiány szörnyekből a Vaják második évadában, láttátok már a hosszú előzetest?

A járvány ellenére a Netflix gőzerővel dolgozott a Vaják második évadán, és már nem is kell sokat várnunk a folytatásra.

A streaming szolgáltató persze nem hagyta cserben a rajongókat, és folyamatosan adott némi ízelítőt a koncepcióból az emúlt egy évben. Láthattunk már beharangozó trailert, posztert, számos rövid kedvcsinálót, de most már tényleg nyakunkon a premier.

Annyi bizonyos, hogy a Vaják folytatása bővül majd néhány új karakterrel, szörnyekből sem lesz azonban hiány. “Nincs benne semmi trükk, van itt néhány újdonság” - írta a Netflix hivatalos Instagram profilján.

A második évad szinopszisáról egyelőr nem sokat lehet tudni, ráadásul az eddigi előzetesek sem árultak el túl sok mindent a cselekményről, akcióra és sziporkázó dialógusokra ellenben biztosan számíthatunk majd. És arról se feledkezzünk meg, hogy Andrzej Sapkowski milliók által kedvelt regénysorozatának adaptációjához a második szezonra csatlakozott a Trónok harcából ismert Kristofer Hivju is. 

A két évad között pedig a Vaják rajongói kaptak egy egész estés animációs filmet is Vaják: A Farkas rémálma, melyben Geralt mentorának történetét ismerhettük meg, és melyet szintén a Netflixen nézhetsz meg, ha eddig lemaradtál volna, vagy hangolódnál az új szezonra. 

Elő tehát a naptárakkal, december 17-én ugyanis jön a Henry Cavill készült Vaják második felvonása. 

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Meggyőződve arról, hogy Yennefer életét vesztette Sodden csatájában, Geralt odaviszi Cirilla hercegnőt, ahol a legbiztonságosabbnak érzi - Kaer Morhen várába. Amíg a kontinensen... több»