'Nem működött az agyam': Addig koplalt Brendan Fraser, hogy már a PIN-kódjára sem emlékezett

Brendan Fraser egy friss interjúban beszélt arról, hogy annak idején mennyire drasztikus diétának vetette magát alá, hogy a “megfelelő formában” legyen Az őserdő hőse főszerepéhez.

A színész a Variety Actors On Actors című sorozatában mondta el, hogy a film forgatása idején gyakorlatilag éheztette magát. “Teljesen megszabaultam a szénhidrátoktól. Hazafelé munka után szinte rohantam, hogy valamit ehessek” - mondta Fraser.

“Egy nap készpénzre volt szükségem, és amikor elmentem az ATM-hez, nem emlékeztem a PIN-kódomra, mert az agyam egyszerűen nem működött. Aznap nem ettem egy falatot sem” - tette hozzá a színész.

A színész azt is elmondta, hogy a filmhez kifogástalan testalkatot kellett elérnie, hiszen alig visel ruhadarabot a történetben. Az őserdő hőse egyébként közel 180 millió dolláros bevételt termelt az 55 millió dolláros költségvetéssel szemben.

Brendan Fraser egyébként hamarosan A bálna című filmben lesz látható, amely a tervek szerint jövő év februárjában debütál majd.

akció | családi | kaland | romantikus | vígjáték

George (Brendan Fraser), Tarzan késői utóda szenvedélyes szerelemre lobban a gyönyörű Ursula (Leslie Man) iránt. Felcsillan számára a modern városi élet kényelmének... több»