Nem sokon múlt, hogy egy legendás Jedi is feltűnjön a Star Wars VIII-ban

A közelmúltban izgalmas részlet derült ki Az utolsó Jedik munkálataival kapcsolatban. Rian Johnson filmje heves vitát váltott ki annak idején a rajongók és a kritikusok körében, úgy tűnik azonban, hogy még most is számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után.

A nyolcadik epizód számos izgalmas cameót tartogatott, sokakban felmerült viszont, hogy Yoda mester mellett Anakin Skywalker miért nem tért vissza a történetben. A kérdést végül a Darth Boring nevű profil tette fel a rendezőnek arra  vonatkozólag, hogy a forgatókönyv megírása során egyáltalán felmerült-e ennek lehetősége.

“Tömören válaszolva, a lángoló fa jeleneténél felmerült, de Luke kapcsolata főként Vaderrel volt szorosabb, nem pedig Anakin Skywalkerrel, ez egy sokkal bonyolultabb dolognak tűnt, mint amennyit az a pillanat lehetővé tett volna. Yoda sokkal nagyobb hatású tanárnak számított” - válaszolta Johnson.

A rendező azt is elárulta, hogy Az utolsó Jedik cím végül a saját ötlete volt, amely már a forgatókönyv írása előtt megszületett, ez pedig mederbe helyezte a történet alapötletét.

Azt tudtad, hogy egyszer a bíróság is kimondta, hogy a Star Wars IX középszerű és olcsó? Ha nem, olvasd el a cikkünket az esetről!

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel... több»