Nem találod ki, kinek címezte Chuck Norris az újévi videóüzenetét (és azt sem, hogy mennyibe került!)

Egy közel 30 másodperces videóüzenetben fejezte ki jókívánságait Chuck Norris a korzikai Bastia város lakóinak. Nem teljesen egyértelmű, hogy miért pont a számukra érkezett az üzenet? Mondjuk a részleteket!

“Boldog új évet kívánok, és ahogy odahaza Önöknél mondják, ‘Pace è salute’ (békét és egészséget. Köszönöm, hogy 2021-ben is támogatják a helyi vállalkozásokat. Szeretném, ha tudnák, hogy Chuck Norris is támogatja Önöket!” - üzente a színész. 

“Ne feledjék, egy ranger mindig magukon tartja a szemét. Maradjanak biztonságban, a legjobbakat kívánom!  Barátsággal, Chuck Norris.”

Persze jogosan merül fel a kérdés, hogy Norris választása miért is pont Bastia lakosaira esett. A megoldás azonban ennél jóval egyszerűbb. Az ötlet egy bizonyos Daniel Benedittini elméjéből pattant ki, aki a helyi vállalkozók egyesületének elnöke, és aki 328 eurót fizetett Chucknak a Cameo portálon keresztül a kis üzenetért.

A Cameo portál lényege egyébként, hogy bizonyos összegért cserébe bárki megbízhat egy sztárt, hogy videóüzenetet közvetítsen, persze ennél jóval borosabb árakat is találhatunk az oldalon, Caitlyn Jenner 30 másodperces tarifája például 2000 dollárra rúg.