Nem találod ki, mit viselt Jason Momoa az idei Golden Globe-on

Szinte alig akad olyan Golden Globe-gála, amelyet ne kísérne egy-két kisebb botrány vagy humoros mozzanat, ez alól pedig az idei év sem kivétel, bár kétségtelen, hogy a „pálmát” az est műsorvezetője, Ricky Gervais vitte, aki sokakat ledöbbentett nyitóbeszédével.

A sztárok többsége nem véletlenül szereti a Golden Globe-ot, hiszen a gálaest egy vacsorával és némi italozással együttesen kerül minden évben megrendezésre, egy kissé lazább is az Oscar-díjátadónál, mindez pedig valakinél az öltözködésén is meglátszik.

Bár az idei év egyik leglengébb szettjét kétségtelenül Gwyneth Paltrow tudhatta magáénak, ettől függetlenül a Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Momoa is kitett magáért, aki az est folyamán alighanem egy kissé kimelegedett, épp ezért levetette azt a fekete bársonyzakót, amelyben érkezett, így a gála hátralevő részét egy szál trikóban töltötte el.

Momoa-t épp akkor sikerült ebben a szettben lencsevégre kapni, amikor Brian Cox sétált el mellette, hogy átvegye a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat dráma tévésorozat kategóriában.