Nemi erőszak-botrány: Váratlan fordulatot vett Marilyn Manson ügye

Számos alkalommal számoltunk be az utóbbi hetekben Marilyn Manson körül kirobbant botrányról, amely váratlanul fordulatot vett a napokban.

A színész ellen többek között a Trónok harca sztárja, Esmé Bianco és a Westworldből ismert Evan Rachel Wood is keresetet nyújtott be arra hivatkozva, hogy az énekes többször is bántalmazta őket kapcsolatuk alatt.

Bianco vallomása szerint Manson megharapta, megerőszakolta és meg is vágta őt. Az elmúlt időszakban több áldozat is jelentkezett, néhányan azonban kérték személyazonosságuk titkosítását.

Az egyik per során a Los Angeles-i bíróság azonban ejtette a vádakat az elévülésre hivatkozva. A bíró szerint a Jane Doe-ként, valódi nevét titkolni kívánó hölgy túlságosan kevés információt mondott el az esetről, hogy a pert csakugyan meg lehessen indítani.

A nő elmondása szerint Manson szintén éveken keresztül bántalmazta és megerőszakolta őt, ezeket az emlékeket mostanáig azonban elfojtotta magában, így csupán akkor mert jelentkezni, amikor többen is keresetet nyújtottak be az énekessel szemben.

Mansont mindeddig tizenöt vádolta meg azzal, hogy erőszakot követett el ellenük, a rocksztár pedig csupán egy esetben vallotta ártatlannak magát.