Nemi erőszak vádja miatt indítottak eljárást Devin Ratray színész ellen.

A CNN beszámolója szerint egy Lisa Smith nevű hölgy tett feljelentést, amely szerint Ratray megerőszakolta őt a lakásán. Smith az értesülések szerint azt követően lépett kapcsolatba a CNN-nel és a hatóságokkal, hogy Ratray-t tavaly decemberben letartóztatták családon belüli erőszak vádjával.

Ratray a vádakra reagálva a CNN-nek elmondta, hogy emlékszik a szóban forgó estére Smith-szel, amely 2017 szeptemberében történt, de tagadta, hogy szexuális kapcsolatot létesítettek volna.

Smith elmondása szerint a történteket megelőzőleg 15 évig barátságban voltak a színésszel. A hölgy a vallomásában szintén elmondta, aznap este Ratray lakására ment a bátyjával és egy másik barátjával egy bárban töltött éjszaka után. Smith úgy véli, hogy elkábították.

“Emlékszem, hogy felébredtem, és nem tudtam megmozdulni. Nem igazán tudtam kinyitni a szemem, de hallottam, mi történik, és éreztem, mi történik. Tudtam, hogy a másik két ember eltűnt, én pedig még mindig a kanapén feküdtem” - nyilatkozta Smith a CNN-nek.

Ratray ellen egyelőre nem emeltek vádat Smith állításai alapján. Egy másik ügyben, amelyben családon belüli erőszak és fojtogatással elkövetett testi sértés, valamint testi sértés miatt emeltek vádat ellene, ártatlannak vallotta magát, és októberre tűzték ki a meghallgatását.

Ratray főként Buzz McCallister szerepéről ismert a Reszkessetek, betörők! franchise-ból, a későbbiekben olyan produkciókban volt látható, mint a Chicago Med, a Végtelen matrjoska, A Wall Street pillangói és a Better Call Saul.