Keanu Reeves nem az a fajta hollywoodi sztár, akit könnyen sarokba lehet szorítani egy-egy kényesebb kérdéssel. A színész talán nem is adhatott volna tökéletesebb választ arra a kérdésre, hogy vajon Neo vagy John Wick győzne egy összecsapás során.

Reeves legutóbb a Late Show vendége volt Alex Winterrel közösen, a párossal a Bill és Ted 3 promója kapcsán készített interjút Stephen Colbert, amely során felmerült az alábbi kérdés. Keanu egy cseppet sem jött igazán zavarba, szerinte ugyanis Neo és John Wick sosem harcolnának egymással.

“Neo vissza tudná hozni John kutyusát, szóval sosem kapnának hajba, ellenben John egész biztosan segítene Thomas Andersonnak a valós világban a gépek elleni csatában” - felelte a színész.

Egy biztos, Reeves előtt igencsak mozgalmas időszak áll, jelenleg ugyanis Berlinben tartózkodik a Mátrix 4 forgatásán, ahonnan valószínűleg egyenesen a John Wick: 4. felvonás munkálataira tart majd. Ráadásul a napokban debütál a kultikus filmszéria harmadik része a Bill és Ted 3.