Netflix: 10(!) új sorozat és évad, amit ezen a héten streamelhetsz (36. hét, 2023)

Szeptember 6,7 és 8.-án új sorozatok és régi kedvencek új évadai debütálnak a Netflixen!

Lássuk, milyen ínyencségekkel készül nekünk az iskolakezdéshez a streamingszolgáltató. Nektek van közte olyan, amire régóta vártatok?

Ha igen, akkor csak menjetek adott program adatlapjára és kattintsatok a Netflix ikonra, a sorozat pedig máris elindul (amennyiben van élő előfizetésetek a szolgáltatóhoz).

#10

67 69 A sorozat  (2023)

(2)

krimi | thriller | vígjáték

Netflix

Miután egy nő elveszíti a munkáját, rejtélyes csomagot talál a lakása küszöbén, és az élete a feje tetejére áll. több»

Pen-ek Rattanaruang 6ixtynin9 című sikerfilmjének adaptációja: egy nő, akit kirúgtak egy pénzügyi cégtől, pénz nélkül tér haza. Az ajtaja előtt azonban talál egy dobozt egy kisebb vagyonnal, és úgy dönt, hogy megtartja. Azonban azok, akik ott hagyták, hamarosan vissza akarják kapni...
#9

dokumentum

Netflix

Megismerhetjük hat ragadozó történetét, akik különféle tájakon át vándorolnak és vadásznak. több»

Rendező: Vanessa Coates, Will Benson
Szereplők: Tom Hardy
Ebben a lebilincselő természetfilm-sorozatban öt ragadozó faj világszerte a túlélésért küzd a saját környezetében. Meg ismerhetjük az életet a gepárdok, a jegesmedvék, a vadkutyák és a bolygó leghatalmasabb vadászainak szemével, amint a dominanciájuk megőrzéséért küzdenek. Az Oscar-díjra jelölt Tom Hardy narrálja ezt a szívbemarkoló sorozatot.
#8

krimi | vígjáték

Netflix

Suzano egy új rendőrőrsre kerül, ahol rendőrfőnökként kell bizonyítania új csapata előtt. több»

Suzano (Leandro Hassum) a kitalált Campo Manso városban született és nőtt fel Rio de Janeiro állam vidéki részén. Ám miután véletlenül elfog egy illegális szerencsejáték-csoporttal kapcsolatban álló szökevény bűnözőt, az akció középpontjába kerül: Magába Rióba. Az új rendőrfőnök épp az arcán pörög, és Rio de Janeiro 8. kerülete a feje tetejére áll. A mindig tettre kész kollégái közül senki sem hiszi, hogy sokáig bírja ott. Ám meglehetősen szokatlan módszerei, valamint hatalmas szíve éppen az a titkos fegyver lehet, amire szükségük van.
#7

60 Hírhedt csaj  (2023)

(1)

dráma | zenés

Netflix

Egy 17 éves lány, aki roma gyökerei és barátai tanácsa között vergődik, szülei szigorú szabályai ellenére hip-hop zenész akar lenni. több»

Az Egyesült Királyságban eltöltött évek után a tizenéves roma lány, Gita és családja visszaköltözik szülőföldjére, Lengyelországba. Visszatérése után a lány megpróbálja megtalálni önmagát, és felfedezi szenvedélyeit, ugyanakkor megpróbálja élni egy normális 17 éves életét. Amikor azonban szerelembe esik, egyensúlyoznia kell a tinédzserek modern világa és a hagyományos családi szabályok között.
#6

76 Drága gyermek  (2023)

(15)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Egy rejtélyes nő szökése a kínzó fogságból a nyomozókat egy 13 évvel korábbi, megoldatlanul maradt eltűnés sötét igazsága felé tereli. több»

Lena teljes elszigeteltségben él egy szigorúan őrzött otthonban két gyermekével, Hannah-val és Jonatánnal. Pontosan előírt időben esznek, vécére és ágyba mennek. Amint belép a szobába, sorba állnak, hogy megmutassák a kezüket. Mindent megtesznek, amit mond. Egészen addig, amíg a fiatal nőnek nem sikerül megszöknie. Egy majdnem halálos autóbaleset után kórházba kerül, Hannah kíséretében. A Drága gyermek ott kezdődik, ahol a hagyományos thrillerek véget érnek: a megváltással. Ám a rémálom valódi mértéke akkor derül ki, amikor Lena szülei még aznap este megérkeznek a kórházba. Ők már majdnem tizenhárom éve kétségbeesetten keresik eltűnt lányukat...A hatrészes minisorozat, Romy Hausman azonos című regénye alapján készült.
#5

83 Virgin River  (2019)

(7) (2)

dráma | romantikus

Netflix

Melinda Monroe nővérként dolgozik egy kisvárosi klinikán. A fiatal nő fokozatosan rájön, hogy a vidéki élet közel sem olyan egyszerű, mint azt korábban gondolta, és saját... több»

A Virgin River ötödik évadában meglepő új kapcsolatok, egy sokkoló szakítás, egy nehéz bírósági tárgyalás, egy szívszorító búcsú és egy erdőtűz fenyegeti a várost, amely egyeseket összehoz, másokat pedig szétszakít. Az anyasággal kapcsolatos kérdések arra késztetik Melt, hogy nagy döntést hozzon a klinikán való jövőjével kapcsolatban, miközben terhessége váratlanul érzelmi kapcsolatot indít el a múltjával. Hogy még jobban bizonyítson Melnek, Jack szembesül néhány régóta esedékes konfrontációval - a saját démonaival, és természetesen Charmaine-nel. És ahogy a doki és Hope sérülései megkérdőjelezik identitásukat, az orvosnak és a polgármesternek vigaszt kell találnia a közösségükben, fiatal új családjukban és egymásban. Az évadot két részletben adja a szolgáltató: 1. rész (501- 510. epizód): 2023. szeptember 7., 2. rész (511- 512. epizód): november 30, 2023 *ünnepi epizódok
#4

akció | animáció | kaland

Netflix

Gamera, az óriásteknős visszatér, hogy megvédje a világot. több»

A GAMERA:Újjászületés-, egy új projekt, amelyben Gamera, az 1960-as évek óta a világ szörnyrajongóit lenyűgöző óriásszörny szerepel, anime-sorozat formájában világszerte a Netflixre kerül. A sorozat eredetije egy speciális effektekkel készült film, amelyet 1965-ben a Daiei Film (ma Kadokawa) adott ki. Gamerát az emberiség védelmezőjeként ábrázolják a földi veszélyektől, a gyerekek barátjaként és az igazság szövetségeseként. Humoros, teknősbéka-szerű megjelenése van, és rendelkezik repülési képességgel és más jellegzetes tulajdonságokkal. Gamera népszerűségre tett szert egyedi stílusa miatt, például azért, mert képes tüzet okádni vagy korongként pörögni és repülni, és mert bátran száll szembe minden ellenséggel, legyen az bármilyen erős. Az 1960-as évektől az 1980-as évekig 8 Gamera-film készült, az 1990-es években pedig egy háromrészes Gamera-sorozat.
#3

akció | animáció | kaland

Netflix

Pó társul egy Vándorló Penge nevű, nemeslelkű angol lovaggal, hogy megtaláljanak egy négy hatalmas fegyverből álló gyűjteményt, mielőtt egy titokzatos menyétpár lecsapna... több»

Egy túra során mindenki kedvenc Kung Fu Pandáját jogtalanul vádolják egy varázsfegyverrel való visszaéléssel. Hogy tisztára mossa a nevét, Po összeáll egy rendkívül rendes és türelmetlen angol lovaggal egy epikus küldetésre. Jack Black visszatér a KUNG FU PANDA című új sorozatban! A szinopszis: " Amikor egy titokzatos menyétpár célba vesz egy négy hatalmas fegyverből álló gyűjteményt, Pónak el kell hagynia otthonát, hogy elinduljon egy világkörüli, megváltást és igazságot kereső küldetésre, amelynek során egy nemes angol lovaggal áll össze. A két össze nem illő harcos együtt indul epikus kalandra, hogy elsőként találják meg a mágikus fegyvereket, és megmentsék a világot a pusztulástól - és útközben talán még egymástól is tanulnak egy-két dolgot."
#2

58 Lángoló test  (2023)

(5)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Egy férfi megégett holtteste tűnik fel egy autóban a barcelonai Foix víztározóban. A test Pedroé (José Manuel Poga), aki egy rendőr. Az esemény gyorsan felkelti a közvélemény... több»

2017. május. Pedro (José Manuel Poga) rendőrtiszt elszenesedett maradványait egy kiégett autóban találják a barcelonai Foix víztározónál. A felfedezés gyorsan felkelti a közvélemény érdeklődését, különösen, amikor a nyomozás során mérgező kapcsolatok, csalás, erőszak és szexuális botrányok hálózata kezd feltárulni, amelyben Pedro és két rendőrtársa: élettársa, Rosa (Úrsula Corberó) és volt barátja, Albert (Quim Gutiérrez) érintett...
#1

dráma | fantasy | romantikus

Netflix

Egy gyászoló nő varázslatos időutazást tesz 1998-ba, ahol találkozik egy férfival, aki kísértetiesen hasonlít elhunyt szerelmére. több»

A Hív az idő egy titokzatos romantikus történet, melynek középpontjában Jun-hee, a főhősnő áll, aki éppen barátja 1 évvel ezelőtti elvesztésével küzd. Csodával határos módon visszarepül 1998-ba, ahol találkozik Si-heonnal, aki kísértetiesen hasonlít néhai szerelmére, és annak barátjával, In-gyuval. A hivatalos szinposzis így hangzik: "Jun-hee (Jeon Yeo-bin) nyugtalanul él, és próbálja kiheverni a gyászt, amit az egy évvel ezelőtt hirtelen balesetben elhunyt régi szerelme, Yeon-jun (Ahn Hyo-seop) miatt érzett. Üres életet él, úgy érzi, Yeon-jun még mindig él valahol, amikor egy nap titokzatos fényképet és csomagot kap egy névtelen személytől. Egy fotót egy lányról, aki pontosan úgy néz ki, mint ő maga, egy fiúról, aki pontosan úgy néz ki, mint Yeon-jun, és egy ismeretlen fiúról, aki a "27 Record Shop" előtt áll, és egy csomagot, amely egy régi kazettás magnót tartalmaz. Ahogy a kazettát beteszi a lejátszóba, Jun-hee varázslatos időutazást tesz 2023-ból 1998-ba."