Netflix: 3 kiemelt újdonság ezen a héten, melyekről kár lenne lemaradni (8. hét, 2024)

Három izgalmas újdonság is várja a Netflix előfizetőit ezen a héten. Két sorozat, amelyek közül az egyik már régen befutott és igen népszerű, immár a hatodik évadja kezdődik. A másik pedig egy népszerű anime régóta várt élőszereplős adaptációja. Melléjük egy ígéretes új krimi is érkezik, amelyben az énekesnői karrierje mellett régóta színésznőként is aktív Kelly Rowland a főszereplő.

A rajongók régóta várják, most végre debütál az Avatár - Az utolsó léghajlító. A történet főhőse Aang, aki barátaival együtt indul egy izgalmakkal teli utazásra, hogy megtanulja, miként hajlíthatja meg a különböző természeti elemeket. Végső célja pedig, hogy legyőzze a Tűz népének hataloméhes vezetőjét. A sorozatot Albert Kim forgatókönyvéből Michael Goi és Roseanne Liang rendezték, a címszereplőt pedig Gordon Cormier alakítja. Mellette a fontosabb szerepekben Dallas James Liu, Kiawenti:io Tarbell, Ian Ousley, Paul Sun Hyung Lee és Elizabeth Yu látható, míg a Tűz népének urát Daniel Dae Kim alakítja. Az első évad tíz epizódból áll, a premier február 22-én lesz.

Aki szereti a száguldó cirkuszt, az bizonyosan minden apró történetre, kulisszatitokra, pletykára és információra kíváncsi. Pontosan nekik szól immár ötödik éve Forma-1 világát bemutató sorozat, amely most a hatodik évadjához érkezett. A Formula 1: Hajsza a túlélésért - 6. évad a 2023-as Formula 1-es versenyidényt tárja elénk, ahogy még soha korábban nem láttuk. A Netflix ezúttal is elkalauzolja a nézőket a száguldás cirkuszának kulisszái mögé egy rendkívüli izgalmakban bővelkedő szezonban. Évadpremier február 23-án.

Végül, de nem utolsósorban egy izgalmas bűnügyi krimi is várható. A Mea Culpa egy gyilkossági ügyet tár elénk, amelyet a vád szerint egy művész követett el a barátnőjével szemben. A feltörekvő ügyvéd, Mea Harper elvállalja a művész védelmét, de még nem sejti, milyen ügybe vágja a fejszéjét. A főszerepet az énekesnőként és színésznőként is sikeres Kelly Rowland alakítja, mellette Connor Weil, Trevante Rhodes és RonReaco Lee is szerepel a filmben. A rendezői széket Tyler Perry foglalta el, aki a forgatókönyvet is maga írta. Premier február 23-án.

#3

40 Mea Culpa  (2024)

(3)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy ambiciózus bűnügyi védőügyvédet követhetünk nyomon, aki a partneri kinevezésre való törekvésében elvállalja egy művész gyilkossági ügyét. több»

Egy ambiciózus bűnügyi védőügyvédet követhetünk nyomon, aki a partneri kinevezésre való törekvésében elvállalja egy művész gyilkossági ügyét. Premier február 23-án.
#2

dokumentum | sportfilm

Netflix

A 2023 Formula 1-es versenyidény, ahogy még soha korábban nem láttuk. A Netflix ezúttal is elkalauzolja a nézőket a száguldás cirkuszának kulisszái mögé egy rendkívüli... több»

A 2023 Formula 1-es versenyidény, ahogy még soha korábban nem láttuk. A Netflix ezúttal is elkalauzolja a nézőket a száguldás cirkuszának kulisszái mögé egy rendkívüli izgalmakban bővelkedő szezonban. Premier február 23-án.
#1

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja az összes elem hajlítását, és legyőzze a Tűz népének hataloméhes vezetőjét. Premier február 22-én.