Netflix: 5 kiemelt újdonság ezen a héten, köztük egy lélegzetelállító akciófilmmel (3. hét, 2024)

A Netflix ezen a héten is igyekszik minél több előfizetője kedvében járni, ezért egész változatos újdonságokkal készül. Jön a vadonatúj német akciófilm, a 60 perc, mellé pedig a koreai történelmi mozi, az Elbűvölő megtévesztés. Aki a misztikumot szereti, annak a Családi örökség lehet a jó választás, de kapunk egy doku-sorozatot az autizmusról és egy másikat egy betörésről és annak publikus utóéletéről.

#5

dokumentum | krimi | misztikus

Netflix

Egy 2015-ben történt megrázó otthoni betörés és emberrablás után egy házaspárt azzal vádolnak, hogy megrendezték a megpróbáltatást, amikor a nő újra felbukkan. több»

Rendező: Felicity Morris
Egy betörés és emberrablás után egy fiatal pár elmeséli az eseményeket, de a rendőrség nem hisz nekik. Miért tűntek az áldozatok olyan nyugodtnak? Átverés volt az egész? A háromrészes sorozat feltárja, hogy milyen következményekkel jár, ha elhamarkodottan ítélkezünk, és milyen károkat okoz, ha a bűnüldöző szervek úgy döntenek, hogy hamisnak vélik a nyilvánvaló igazságot. Premier január 17-én.
#4

dokumentum | romantikus

Netflix

A szerelem újra visszatér a képernyőkre,  újra találkozhatunk az ismerős arcokkal, illetve újakkal is, ahogy a szinglik kilépnek a randizás világába, hogy megtalálják az igazit. több»

A szerelem újra visszatér a képernyőkre, újra találkozhatunk az ismerős arcokkal, illetve újakkal is, ahogy az autizmussal küzdő szinglik kilépnek a randizás világába, hogy megtalálják az igazit. Évadpremier január 19-én.
#3

misztikus | thriller

Netflix

Egy történet, amelyben baljós dolgok zajlanak, és a család titkaira fény derül, amikor hirtelen megöröklik a családi birtokot a nagybátyjuktól, akit már elfelejtettek. több»

Yoon Seo-ha egy főiskolai előadó, aki reméli, hogy óraszámát kinevezett professzori állássá emelheti. Egy nap megtudja, hogy rég elfeledett apai nagybátyja meghalt, így ő marad a családi temetkezés egyedüli örököse. A hír váratlanul éri Seo-hát, és egyben kellemetlen emléket idéz fel apjáról, aki már régen elhagyta őt és anyját. Eközben Choi Sung-jun, a faluban egy gyilkossági ügyben nyomozó rendőr rájön a falusiak furcsa viselkedéséből, hogy nem egyszerű emberölésről van szó. Beleveti magát az ügybe, amely eléggé megfoghatatlannak bizonyul, és sok zsákutcába torkollik. Park Sang-min, a főfelügyelő kizárja az ügyből. De Sang-min nyomozása, amely a temetkezési hely körüli kulcsszemélyekre, köztük Seo-ha-ra és Young-ho-ra összpontosított, szintén sehová sem vezet. Hamarosan újabb gyilkosság történik, és a falu élete a feje tetejére áll. Premier január 19-én.
#2

romantikus | történelmi

Netflix

A mű a politikai válságban lévő, a trónért küzdő Yi In király és Kang Hee-soo, a női titkosügynök kegyetlen szerelmi történetét dolgozza fel, aki bosszúból közeledik Yi... több»

A tizenhat részes történelmi dráma a politikai válságban lévő, a trónért küzdő Yi In király és Kang Hee-soo, a női titkosügynök kegyetlen szerelmi történetét dolgozza fel, aki bosszúból közeledik Yi Inhez, de végül beleszeret a királyba. Premier január 21-én.
#1

68 60 perc  (2024)

(9)

akció | dráma | sportfilm

Netflix

Octaviónak csak egy órája van arra, hogy eljöjjön a lánya születésnapjára, különben örökre elveszítheti a lány felügyeleti jogát. De hogy elérje célját, lemondja egyik... több»

Octaviónak csak egy órája van arra, hogy eljöjjön a lánya születésnapjára, különben örökre elveszítheti a lány felügyeleti jogát. De hogy elérje célját, lemondja egyik meccsét, ami mindenféle kétes alak nemtetszését váltja ki. A kíméletlen versenyfutás az idővel hamarosan tűrőképessége végére kergeti a fiatal apát. Premier január 21-én.