Netflix: 6 friss megjelenés, amit mindenki nézni fog ezen a héten (30. hét, 2023)

Igencsak zsúfolt napoknak nézünk elébe, hiszen a Netflix hat olyan friss megjelenést is tartogat az előfizetők számára, amelyekről egyszerűen nem érdemes lemaradni.

Az izgalmas folytatások mellett érdekes ismeretterjesztö dokusorozatokat is kapunk, amelyek nem csak lenyűgöző, hanem egyúttal letaglózó ismereteket is tartogatnak. Alábi listánkat lentebb találjátok. Kellemes böngészést kívánunk!

#6

akció | dráma | krimi

Netflix

A dezertőrvadászok visszatérnek és sajnos semmi sem változott: a katonák továbbra is megszöknek, míg hőseink megtalálják őket és visszaviszik a hatóságoknak. több»

A sorozat egy webtoonon alapul. A történet szerint a D.P. egység katonáinak az a feladatuk, hogy megtalálják azokat a dél-koreai férfiakat, akik megpróbálnak kibújni az országban minden férfi számára kötelező katonai szolgálat alól, a folytatás, amely július 28-án debütál, tartogat néhány igazán izgalmas és váratlan fordulatot.
#5

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Helen egy évvel a válás után jelentkezik egy vadonbeli túlélő tanfolyamra. Ezen a tapasztalaton keresztül rájön, hogy néha nagyon el kell veszni ahhoz, hogy megtaláljuk... több»

Vicky Wight rendezése Helen és néhány furcsa túratársának történetét követi, akik a végtelennek tűnő természetben mindennel szembeszállnak, Jake  érkezése azonban még nagyobb meglepetést és kihívást okoz, mint a vadon minden más kihívása. A produkció július 27-én debütál.
#4

dokumentum

Netflix

Egy mérnökökből és tudósokból álló csapat ambiciózus küldetésének célja a James Webb űrteleszkóp elindítása és a következő óriási ugrás megtétele az univerzum... több»

Rendező: Shai Gal
A négyrészes doku-sorozat újabb epizódja  a világ legrégebbi temetőjétől kezdve a mesterséges intelligencia és a gyilkos robotok modern hadviselésben való használatának közelebbi vizsgálatáig mindenről beszámol. A kévetkezú "felvonásban" egy tudósokból és mérnökökből álló csapatot követhetünk, illetve a NASA James Webb űrteleszkóp indítására irányuló küldetésének kulisszái mögé kapunk bepillantást. A produkció július 24-én debütál.
#3

dokumentum | krimi

Netflix

A szektavezérek kézikönyve bemutatja, hogyan érhetjük el a feltétel nélküli szeretetet, a végtelen odaadást és az emberek elméjének, testének és lelkének irányításához... több»


Szereplők: Peter Dinklage
A dokumentumfilmben Peter Dinklage mesél arról, hogy egy szektavezér miként is érheti el a követők feltétel nélküli szeretetét, valamint azt a "végtelen odaadást", amely szükséges az emberek és elméjük korlátok nélküli irányításához. A 6 részből álló dokusorozat olyan szektavezetőket mutat be, mint Marshall Applewhite, a Heaven's Gate vezetőjét. A széria július 28-tól lesz elérhető.
#2

akció | fantasy | horror

Netflix

Hogy a világ egyensúlyban maradjon, azok, akiknek nincs vesztenivalójuk, vagy a halál küszöbén állnak, ellenállókká váltak, akiknek az a feladatuk, hogy megakadályozzák, hogy a... több»

Gyakorlatilag az első K-dráma a Netflix platformján, amely az első évadával nagyon rövid időn belül hatalmas nézettségre tett szert. A főszerepekben többek között Cho Byeong-kyu, Jun-sang és Kim Se-jeong láthatók, a történet egy csapat melósról szól, akik nappal egy kifőzdében dolgoznak, sötétedés után pedig démonvadászokként veszik fel a harcot a sötét erőkkel szemben. A széria második évada július 29-től lesz elérhető.
#1

60 Vaják - 3. évad  (2023)

(1)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»

A Netflix két részre bontotta a Vaják harmadik évadát, amelynek második fele július 27-től lesz elérhető a tartalomkínálatban. Egyúttal ez azt is jelenti, hogy a nézők végleg búcsút intenek Henry Cavill főszereplésének, mivel a színész már hónapokkal korábban közölte a nyilvánossággal, hogy távozik a produkciótól.