Netflix: 6 friss megjelenés, amit mindenki nézni fog ezen a héten (33. hét, 2023)

Bár az augusztusi hónapban a Netflix egy kicsit visszavett a tempóból a friss megjelenések terén, mindez nem jelenti azt, hogy néznivaló nélkül maradunk a nyári hetekben. Mutatunk máris hat olyan produkciót, amelyekről nem érdemes lemaradni.

#6

70 A majomkirály  (2023)

(1) (2)

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Miután a Sárkánykirály ellopja a botját, a Majomkirály küldetésre indul, hogy visszaszerezze azt. De legnagyobb ellenségének saját büszkesége bizonyul. több»

A majomkirály vizuálisan lenyűgöző, vidám és családbarát produkció, amely egy rendkívül epikus kínai mesét elevenít fel. "Nagyobb és merészebb, mint az ősi Kína bármelyik istene, démona vagy sárkánya. Ezt akár ő maga is megerősíti a hatalmas egójának köszönhetően" - olvasható a Netflix szinopszosában. A majomkrály már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában.
#5

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Egy pszichometrikus képességekkel rendelkező állatorvos és egy forróvérű nyomozó egymásba szeretnek, miközben kisebb bűnügyeket oldanak meg egy kisvárosban, Mujinban. több»

Bong Ye Bun egy kisvárosban paraktizáló állatorvos, akinek az a szuperképessége, hogy látja az általa megérintett élőlényeknek a múltját. Rövidesen szövetséget köt egy hóbortos nyomozóval, akivel közösen rejtélyes ügyek nyomába erednek. Premier augusztus 12-én.
#4

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

Egy irodai dolgozó, aki bizonytalan a külseje miatt, éjszakánként álarcos internetes személyiséggé válik, mígnem szerencsétlen események láncolata borítja fel az életét. több»

Ez egy teljes egészében egy "K-dráma", a streamingszolgáltató tartalomkínálatában az elmúlt időszakban egyre nagyobb teret nyernek a koreai produkciók. A hét epizódból álló sorozat Kim Mo-mi-ról szól, aki nappal csak egy átlagos irodai dolgozó, esténként azonban egy teljesen másfajta életet él. A sorozat az azonos című webtoon alapján készült. Premier augusztus 18-án.
#3

dokumentum | krimi | sportfilm

Netflix

Megismerhetjük a sport egyik legnagyobb szteroidbotrányát a BALCO laboratórium vezetőjével, a teljesítményfokozó szerek használatával gyanúsított sportolókkal és másokkal... több»

Rendező: Bryan Storkel
Szereplők: Victor Conte
A dokumentumfilm közelebbről megvizsgálja a sportvilágot valaha is megrázó legnagyobb doppingbotrányt. Victor Conte 16 éven át esküdözött arra, hogy a BALCO Laboratories, a Bay Area-ban működő táplálékkiegészítő és táplálkozási cége soha nem foglalkozott illegális, teljesítményfokozó szerekkel, a 2000-es évekre azonban minden megváltozott. Premier augusztus 15-én.
#2

30 Depp kontra Heard  (2023)

(1)

dokumentum | krimi

Netflix

Ez egy háromrészes dokumentumfilm arról a bírósági ügyről, amelyben Johnny Depp beperelte Amber Heardot, és amelyet 2023. május 21-től három egymást követő estén át... több»

Rendező: Emma Cooper
Szereplők: Johnny Depp, Amber Heard
A dokufilm az Untold széria legújabb epizódjaként érkezik. Johnny Depp és Amber Heard botrányos válópere és az azt követő jogi csatározás bejárta a világsajtót. Nem csoda, hogy még évekkel később is beszédtéma az ügy, ez a produkció pedig nem csak felmelegíti a régi témát, hanem új aspektusaiból közelíti meg azt. Premier augusztus 16-án.
#1

akció | krimi | thriller

Netflix

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

Kétségtelen, hogy a Netflix egyik legütőssebb megjelenésének számít ebben az időszakban, hiszen Gal Gadot ismét egy újabb oldaláról mutatkozik meg a történetben. Gadot egy Rachel Stone nevű titkos ügynököt alakít, a Netflix nem is szerénykedik a jelzőkkel, hiszen a hivatalso szinopszis alapján, ez a legütősebb kémdráma, amely valaha napvilágot látott.