Úgy tűnik, eddig tartott A 3-test probléma listavezetése, mert egy nem angol nyelvű sorozat átvette az első helyet, ami a megtekintések számát illeti összesítésben a sorozatoknál. A Paraziták: A szürkeség már 9,8 milliós megtekintésnél jár, míg jelenleg a Trónok harca showrunnerei által készített tudományos sztori már csak 4,8 milliós megtekintést ért el.

David BenioffD. B. Weiss és Alexander Woo epikus drámasorozata harmadik hetét töltötte az angol tévésorozatlista élén, 4,8 millió megtekintéssel. Azaz itt még mindig listavezető. A második helyen jelenleg a Nyitott ajtók: Börtönkísérlet áll, 3,9 milliós megtekintéssel.

Az angolnyelvű sorozatok listájának izgalmas fordulataként az Andrew Scott főszereplésével készült Ripley című limitált sorozatadaptáció a hatodik helyre emelkedett (2,5 milliós megtekintéssel), és az Airbnb szerint a sorozat debütálása óta több mint 90 százalékkal nőtt az Atranira és környékére irányuló keresések száma. A helyiek már most a sorozat helyszíneit felkereső turisták hullámára készülnek.

A nem angolnyelvű sorozatok és az abszolút első

A koreai sci-fi horror Paraziták a 9,8 millió megtekintésével már második hete a nem angol nyelvű tévéfilmek listájának első helyét foglalja el.

A Crooks/Görbe utakon (Németország) című thriller a 2. helyre emelkedett (5 milliós nézettséggel), ezt követi a szintén koreai A könnyek királynője című limitált sorozat a 3. helyen, 4,4 milliós nézettséggel.

Hol nézheted?

Amennyiben megnéznéd, mi az, amiért majdnem 10 milliós megtekintéssel rendelkezik a manga/anime adaptáció és van élő Netflix előfizetésed, csak görgess a sorozat mafab adatlapján a "Hol nézheted" fülig, kattints a Netflix ikonra és indulhat a borzongás!

akció | horror | sci-fi

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék... több»