Netflix: 85(!) országban került a top10-be, mindenki ezt a sorozatot nézi most a világon

Az elmúlt időszakban több nagysikerű megjelenéssel szolgált a Netflix, ám valahol nem is volt kérdés, melyik produkció számít az idei év legnagyobb várományosának, amely be is váltotta hozzá fűzött reményeket.

Merthogy A korona utolsó évadának első “felvonása” hatalmas nézettséget ért el alig néhány nappal a bemutató után. A korona - 6. évada négy epizóddal debütált a platformon november 16-án, a Netflix jelentése szerint pedig 44 országban az első helyen áll, 85 országban pedig ott van a top10 legnézettebb tartalom között.

A második helyen egyébként Matt Rife új stand-up különkiadása, a Natural Selection végzett, amely 7,4 milliós nézettséget ért el az elmúlt héten. A dobogó harmadik helyét A láthatatlan fény foglalhatja el, amely 5,7 milliós nézettséggel büszkélkedhet, a már említett jelentés szerint a sorozat 93 országban van ott a top10-ben.

A filmek terén sincs ok panaszra, hiszen David Fincher legújabb rendezése, A gyilkos 22,3 milliós nézettséget szerzett, ezzel pedig jó úton halad afelé, hogy a Netflix legnépszerűbb filmje legyen.

dráma | történelmi

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»