Netflix: Amikor a cukiság találkozik a posztapokaliptikus őrülettel, itt a sikersorozat új előzetese!

Néhány posztapokaliptikus forgatókönyvben pusztító betegségek irtják ki az emberiséget, és az embereket agyatlan lényekké változtatják, a Sweet Tooth: Az agancsos fiú azonban csavart egyet a dolgon.

Ebben a sorozatban a betegség a halottakat gyönyörű, de halálos virágokká változtatja, miközben imádnivaló állat-ember hibrid gyerekek születnek, és egyesek úgy vélik, e két dolog kapcsolatban áll. Bár a halál és a pusztulás az uralkodó téma, a cukiságból is bőven jut. 

A sorozat folytatása Gus és Big Man történetét követi, akiket elválasztott egymástól Abbot tábornok. Gus és hibrid barátai összefognak, hogy megszökjenek, miközben a halálos betegség ellenszerét keresik. A cselekmény mélyebben belemerül Gus múltjába és megismerhetjük majd az édesanyja szerepét is az apokalipszishez vezető eseményekben. A szereplőknek szembe kell nézniük a múltjukkal, miközben Abbot és erői ellen harcolnak a jövőjük érdekében.

A második évad április 27-én mutatkozik be a Netflixen. 

akció | dráma | kaland

Miközben a betegség halálos új hulláma közeledik, Gus és egy csapatnyi hibrid társa Abbot tábornok (Neil Sandilands) és az utolsó emberek fogságába kerül. Abbot a gyógymód... több»