Netflix: Augusztusban jön az első INTERAKTÍV(!) vígjáték, és már előzetes is van hozzá

A Netflix az elmúlt évek során több lebilincselő romantikus vígjátékkal rukkolt elő, a legújabb dobása, a Choose Love azonban valami egészen különlegesnek ígérkezik.

Mert Stuart McDonald rendezése a streamingszolgálató egy korábbi ötletét, a Black Mirror: Bandersnatch “interaktív” történetvezetését vette elő, így maga a néző határozza meg a cselekmény irányvonalát.

A történet szerint a hangmérnökként dolgozó Cami Conway élete szinte tökéletesnek mondható, hiszen párjával épp komoly döntést készülnek meghozni. Cami valahogy mégis úgy érzi, valami hiányzik. A fiatal nő azonban egyelőre képtelen rájönni, hogy ez az érzés csupán “FOMO” vagy komolyan fél az elköteleződéstől.

Egy nap Rex Galier, a szívtipró rocksztár látogat el a stúdiójába, Cami pedig egyre mélyebb vonzalmat kezd el érezni iránta, de az is lehet, hogy mégsem ő lesz az igazi? Egyre nehezebb döntések merülnek fel, és itt jön a képbe maga a néző…

A Choose Love augusztus végén debütál a Netflix műsorkínálatában, a premier napjától kezdődően pedig a lejátszás elindítható a film adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgátatónál. Addig is csekkoljátok az előzetest lentebb!

romantikus | vígjáték

Caminak mindene megvan, tökéletes a munkája, és barátja van is, de úgy érzi, hogy valami hiányzik. És ez az érzés kezd erősödni, amikor találkozik Rexszel, és egy régi... több»